Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Συνάντηση εργασίας Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Γιάννη Αμανατίδη στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας

Συνάντηση εργασίας με τους βουλευτές και κομματικά στελέχη της Πιερίας είχε την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Γιάννης Αμανατίδης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στον νομό, προκειμένου να παραστεί στην Τελετή Λήξης του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου.
Παρόντες  ήταν οι τρείς βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του νομού Πιερίας, κ. Μπέττυ Σκούφα, κ. Χάρης Τζαμακλής και κ. Στέλιος Καστόρης, η Συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γνωσούλα Χαλαϊτζίδου, όπως και τα μέλη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, κ. Κώστας Μανιάτης, κ. Αλεξάνδρα Νταρλαγιάννη, κ. Χάρης Αμανατίδης και κ. Νίκος Ορνιθόπουλος.
Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε ο συντονισμός των δράσεων από πλευράς του Υπουργείου Εξωτερικών με τοπικούς φορείς της Πιερίας στο πλαίσιο άσκησης της μορφωτικής και πολιτιστικής διπλωματίας, όπως και ο προγραμματισμός κοινών πρωτοβουλιών για την ανάδειξη του ιστορικού πλούτου της περιοχής στο εξωτερικό.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Αμανατίδης ενημέρωσε τους παριστάμενους για τις τρέχουσες δραστηριότητες του Υπουργείου Εξωτερικών και δήλωσε ανοιχτός στην υποβολή προτάσεων για την περαιτέρω προβολή του νομού Πιερίας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.
Επιπρόσθετα, ο Yφυπουργός Εξωτερικών είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον  Πρόεδρο, κ. Άρη Κασιμίδη και το Γενικό Γραμματέα, κ. Δημήτρη Αμπερίδη του Ποντιακού Συλλόγου Κατερίνης «Παναγία Σουμελά» αναφορικά με ζητήματα που απασχολούν τον Ποντιακό Ελληνισμό, τη δράση και τις προτεραιότητες του Ποντιακού Κινήματος, διερευνώντας παράλληλα τρόπους ενίσχυσής του, στα πλαίσια της κυβερνητικής πολιτικής.
  
 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhF09zUmeBucunKo3qR8lSWqTpL39kMJVbM3tlqHIcSseKDT5MdwRBjz9YyJn2zIbHaGEZsnaxj1wu1FvWUSdycGDivLU9ixYuRga26a9BzvaMjew8xs8DRFo6ymsOzoXTqEPCLWRNyaw/s320/logo_syriza.jpg