Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Το ξενοδοχείο Mediterranean Princess ανάμεσα στα 40 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Το ξενοδοχείο Mediterranean Princess ανάμεσα στα 40 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στην Ελλάδα
Σύμφωνα με τις κριτικές των ταξιδιωτών στο αξιόπιστο Holiday Check

Το ξενοδοχείο Mediterranean Princess στην Παραλία Κατερίνης, βρίσκεται ανάμεσα στα 40 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στην Ελλάδα!
Σύμφωνα  με τις κριτικές των ταξιδιωτών το ξενοδοχείο Mediterranean Princess, του ξενοδοχειακού ομίλου Mediterranean, έχει βραβευθεί με το HolidayCheck Award 2016.
Υπάρχουν αυστηροί κανόνες για την υποψηφιότητα του Βραβείου: Για να είναι υποψήφιο ένα ξενοδοχείο για αυτό το περιζήτητο βραβείο, πρέπει να έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 50 αξιολογήσεις από τους επισκέπτες του το 2015 και πρέπει να έχει προταθεί τουλάχιστον από το 90% πρώην επισκεπτών του. Ένα άλλο εμπόδιο που έχουν να αντιμετωπίσουν τα ξενοδοχεία, είναι τα HolidayCheck «Suns» (αστέρια), που χρησιμοποιούν οι τουρίστες όταν αξιολογούν ξενοδοχειακές λεπτομέρειες, όπως τα δωμάτια, η τοποθεσία, το περιβάλλον, η εξυπηρέτηση και οι παροχές του εστιατορίου. Η κλίμακα κυμαίνεται από 1 (ασθενές) με μέγιστο το 6 (πολύ καλό). Τα υποψήφια για βράβευση ξενοδοχεία, πρέπει να έχουν τουλάχιστον 5 «Suns».
Το HolidayCheck είναι το μεγαλύτερο ανεξάρτητο ταξιδιωτικό portal στις γερμανόφωνες χώρες. Στην ιστοσελίδα www.holidaycheck.de, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν ξενοδοχεία αντίστοιχα των απαιτήσεων τους, να έρθουν σε επαφή με άλλους τουρίστες και να πραγματοποιούν απευθείας κράτηση, χάρη στη μεγάλη βάση δεδομένων με πάνω από 6 εκατομμύρια κριτικές για ξενοδοχεία.
Ως Όμιλος των ξενοδοχείων Mediterranean θα συνεχίσουμε να προωθούμε την Olympus Riviera και να προσφέρουμε, με μεράκι και αγάπη, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε σίγουροι πως θα γιορτάσουμε ακόμα περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.


Την επίσημη λίστα κατάταξης μπορείτε να την δείτε εδώ: https://www.holidaycheck.de/holidaycheck-award/griechenland