Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 7ο Πολιτιστικό Διήμερο του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέου Κεραμιδίου "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".

  Με ιδιαίτερη χαρά… άψογη οργάνωση και πλήθος εθελοντών που εργάστηκαν αγόγγυστα, κατάφερε ο Σύλλογος να πετύχει αυτό το άριστο αποτέλεσμα.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν  στον αύλειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου (πρώην Δημοτικό Σχολείο απέναντι από την Εκκλησία των Αγ. Αναργύρων), την Παρασκευή 1 και τη  Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε:
Την 1η μέρα Παρασκευή 1 Ιουλίου... Ποντιακό και Λαϊκό Πρόγραμμα, με τον ΚΩΣΤΑ ΑΓΕΡΗ και την ΠΕΛΛΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ.
Με ένα πλούσιο πρόγραμμα… και με εκλεκτά εδέσματα… διασκέδασαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν. 
Στην εκδήλωση εμφανίστηκε το παιδικό χορευτικό τμήμα, το χορευτικό τμήμα ενηλίκων καθώς επίσης και η βραβευμένη χορωδία του Συλλόγου. 


Την 2η μέρα Δευτέρα 4 Ιουλίου...παρουσιάστηκε η .Θεατρική Παράσταση "ΧΘΕΣ ...ΣΗΜΕΡΑ..ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ". Μια παράσταση αφιερωμένη στον αξέχαστο ελληνικό κινηματογράφο, από την Παιδική Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου… Ένα σπαρταριστό ποτ-πουρι από γνωστές σκηνές του ελληνικού κινηματογράφου.. Με τα παιδιά να ενθουσιάζουν το κοινό με το ταλέντο τους και την άψογη ερμηνεία τους.


Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του… ευχαριστούμε τους κατοίκους  του χωριού που κάθε φορά αγκαλιάζουν με θέρμη και στηρίζουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου.
Ευχαριστούμε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους που παραβρέθηκαν...
Ευχαριστούμε επίσης και όλους τους δωροθέτες  για την πολύτιμη στήριξη τους για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Τέλος ευχαριστούμε και όλους όσους βοήθησαν, εργάστηκαν ακούραστα στα διάφορα πόστα… τα παιδιά της θεατρικής ομάδας, τα χορευτικά τμήματα και τη χορωδία.


Πολλά-πολλά ευχαριστώ… αξίζουν στους χοροδιδασκάλους και τον χοράρχη κ. Ν. Πατρή, για την αγαστή συνεργασία και την ανεκτίμητη βοήθεια τους σε θέματα παράδοσης και πολιτισμού.
Φορώντας πάντα το πιο πλατύ μας χαμόγελο...θα σας περιμένουμε…σε προσεχείς εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Καλό καλοκαίρι σε όλους! 

                                                   Υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων και Διαφήμισης       
                                 Χατζηκωνσταντίνου Βαλεντίνα