Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Οταν η Ελλάδα μάτωνε, αυτοί πόνταραν εναντίον της-Ψαχνουν δημοσιογράφους για το κόλπο με τα ξένα ομόλογα

ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΝ ΕΚΡΟΕΣ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ «ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

Στο στόχαστρο κρατικοί λειτουργοί, δικηγόροι και εταιρίες που έβγαλαν κεφάλαια έξω πριν αλλά και μετά τα capital controls
Οταν οι σαμαραβενιζέλοι με δημόσιες απειλές προέτρεπαν στην φυγή κεφαλαίων από την Ελλάδα (πιο χαρακτηριστική ήταν η τηλεοπτική απειλή του κ.Γεωργιάδη εδώ video)  για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην επόμενη κυβέρνηση, που διαφαινόταν ότι θα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, στην πράξη υπονόμευαν την ίδια την Ελλάδα κάποιοι έβρισκαν τρόπους να σπάνε ομόλογα.
Οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν δώσει εντολές στο Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου να ανοίξουν 1,700 φάκελοι φυσικών προσώπων, που εμπλέκονται σε αγορές ξένων ομολόγων, επι capital controls, στα Panama Papers και στην λίστα Μπογιαρνς.
Ειναι συναλλαγές άνω των €500.000 που έγιναν, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιήθηκαν για αγορές ξένων ομολόγων το 2014-2015 ωστε να συγκαλύψουν την διαρροή κεφαλαίων από την Ελλαδα προς το εξωτερικό.
Ομοίως κατά την περίοδο των capital control που το μαύρο μέτωπο μαζί με τον Σοιμπλε προσπαθούσαν να πετάξουν την Ελλάδα από το Ευρώ, κάποιοι είχαν βρει παράθυρο να βγάζουν τα χρήματα τους με το σπάσιμο ομολογων.
Επίσης γινονται έλεγχοι στα Panama Papers επικεντρομένα σε 800 πρόσωπα εκ των οποίων και 350 «ορφανές» επιχειρήσεις «αγνωστου ιδιοκτησίας» και τέλος στην λίστα Μπογιαρνς οι έρευνες ξεκίνησαν σε τουλάχιστον 100 ατομα που έχουν κινήσεις πάνω απο 3.000.000!