Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Δραστηριότητες-εκδηλώσεις του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»

Την Τετάρτη 1/6 έλαβε χώρα η 4η ημερίδα για τις υποστηριζόμενες μητέρες-μέλη της μονογονεϊκής ομάδας του Συλλόγου ΒΕΝΙΑΜΙΝ. Ομιλητής ήταν ο κ. Ιγνάτιος Μεϊμάρης,
Διευθυντής του Διαβαλκανικού Ινστιτούτου για Οικονομική και Εκπαιδευτική Ανάπτυξη και η ομιλία του είχε ως τίτλο «Το παιδί σου στην δύσκολη εποχή μας- Οι καλύτερες πρακτικές για την ασφάλειά του».  Ήταν πολύ σημαντική και αυτή η ημερίδα μας καθώς  ειπώθηκαν πολύ σημαντικά πράγματα που αφορούν στη σωστή και ασφαλή (όσο το δυνατό) διαπαιδαγώγηση του παιδιού αλλά και στην καλύτερη επικοινωνία μεταξύ μητέρας-γονέα και παιδιού.


Την Κυριακή 5/6  το προσωπικό του τοπικού καταστήματος ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ, πρόσφερε  ένα πανέμορφο παιδικό σπιτάκι στα 4  προσφυγόπουλα στα οποία ο Σύλλογος ΒΕΝΙΑΜΙΝ παρέχει τροφή και στέγη. Τα παιδάκια μόλις αντίκρισαν το σπιτάκι χάρηκαν πολύ. 



Ευχαριστούμε το προσωπικό του καταστήματος ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ καθώς και τον Διευθυντή  κ. Μιχάλη  Βακιρτζή που βοηθάνε τα παιδιά που υποστηρίζει ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ και για αυτήν την πολύ όμορφη πρωτοβουλία τους.




Καθώς το καλοκαίρι συνεχίζει, ο Σύλλογος ΒΕΝΙΑΜΙΝ εντείνει τις προσπάθειές του να βοηθήσει ακόμα περισσότερα παιδιά ανοίγοντας παραπάνω την ΑΓΚΑΛΙΑ του. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι.