Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Απάντηση Ελληνικής Αυγής σε Τζιτζικώστα - Ιωαννίδη: Η Θεσσαλονίκη δεν είναι πολυπολιτισμική

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία καταγγέλλει ως Εθνικά απαράδεκτη την προσπάθεια της πλειοψηφίας των Τζιτζικώστα και Ιωαννίδη στο Περιφερειακό Συμβούλιο να
επιβάλλουν έναν ανύπαρκτο ιστορικά πολυπολιτισμικό χαρακτήρα στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία.
Οι δύο δήθεν πατριώτες εκπρόσωποι της ΝΔ, σε απόλυτη σύμπνοια με τους συναδέλφους τους διεθνιστές στο Περιφερειακό Συμβούλιο, έφεραν προς ψήφιση και στήριξαν με πάθος πρόταση, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Διαπεριφερειακού προγράμματος INTERREG – CHRISTA (Πολιτισμός και Κληρονομιά για Υπεύθυνες, Καινοτόμες και Βιώσιμες Τουριστικές Δράσεις), που στην εισήγηση χαρακτηρίζει τη Θεσσαλονίκη πολυπολιτισμική περιοχή με επιρροές από «Οθωμανούς, Εβραίους και Αρμένιους…».
Αγνοούν προφανώς ότι από τα 2300 χρόνια ιστορίας αυτής της πόλης μόνο ένα πολύ μικρό διάστημα φιλοξένησε επήλυδες και μάλιστα σε μικρό αριθμό. Ακόμα και οι κατακτητές οθωμανοί είχαν να αντιμετωπίσουν ένα τόσο ισχυρό πολιτιστικό υπόβαθρο, που ουδέποτε κατόρθωσαν να το επηρεάσουν, πόσο μάλλον να το συνδιαμορφώσουν.
Οι Έλληνες Εθνικιστές παραμένουμε η μόνη γνήσια Εθνική Αντιπολίτευση, φραγμός στις πολυπολιτισμικές ονειρώξεις τους και στην επιχειρούμενη αλλοίωση της Εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ