Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τιμητική εκδήλωση για τους εθελοντές που υποστήριξαν τις δράσεις του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου.

Στο πλαίσιο της ετήσιας τελετής απονεμήθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής και ευχαριστήριες επιστολές σε 120 καθηγητές και 25 εθελοντές γραμματειακής υποστήριξης που συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Δημοτικά Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας για μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» και σε 40 εθελοντές που στήριξαν τη διεξαγωγή της «4ης Γιορτής Πολυγλωσσίας».
«Ολοκληρώνουμε το φετινό πρόγραμμα των Κέντρων Ενισχυτικής Διδασκαλίας για μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τιμώντας τους εθελοντές μας. Περισσότεροι από 120 εθελοντές εκπαιδευτικοί και 25 εθελοντές γραμματειακής υποστήριξης στήριξαν 320 παιδιά στα τρία κέντρα ενισχυτικής διδασκαλίας, ανταποκρινόμενοι στις εκπαιδευτικές τους ανάγκες και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής της πόλης» τόνισε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για Δράσεις Παιδείας Αναστάσιος Τελίδης και συμπλήρωσε: «Με την εκδήλωση αυτή τιμούμε επίσης και τους 40 εθελοντές που βοήθησαν στην υλοποίηση της 4ης Γιορτής Πολυγλωσσίας, μιας γιορτής που δίνει βήμα σε όλες τις αλλόγλωσσες ομάδες της πόλης. Οι εκπαιδευτικές αυτές δράσεις έχουν ένα μεγάλο και θετικό αντίκτυπο στην πόλη, χάρη στους ανθρώπους που ανιδιοτελώς προσφέρουν στον ελεύθερο τους χρόνο».