Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές, την Τρίτη

Νεφώσεις αναμένουμε την Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας οι οποίες στα ηπειρωτικά θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες . Τα φαινόμενα στα δυτικά και στα βόρεια διαμερίσματα της χώρας θα έχουν κατά τόπους και έντονο χαρακτήρα. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Αττική

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες αναμένουμε την Τρίτη για τον νομό Αττική. Από τις μεσημεριανές ώρες και μετά οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν  βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα στα δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν στον Σαρωνικό τα 3 και στον νότιο Ευβοικό τα 4 Beaufort.Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένουμε για τον νομό Θεσσαλονίκης. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα στα ανατολικά τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν στον Θερμαικό τα 4 Beaufort. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
 
Επιμέλεια: meteo-news.gr