Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Η δημοτική παράταξη «ΑΛΗΘΕΙΑ για τις εξελίξεις στη ΔΕΑΔΟ Α.Ε. δήμου Δίου Ολύμπου

Αγαπητοί συνδημότες, σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, έχω την ιερή υποχρέωση να σας ενημερώνω για όσα συμβαίνουν και στη ΔΕΑΔΟ Α.Ε.

Μετά τις επίμονες προσπάθειές μας για έκτακτη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου με θέμα τον «εσωτερικό έλεγχο από την Mazars», τελικά στις 19-5-2016 συγκλήθηκε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΑΔΟ, με τέσσερις απουσίες Συμβούλων (ή μήπως παραιτήσεις;). Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, συμπεριλαμβάνονταν και αυτό που αφορούσε το πόρισμα του εσωτερικού ελέγχου. Το θέμα αυτό (8ο Ημ. Διάταξης) και μόνο από τον τρόπο που διατυπώνεται στην πρόσκληση, δικαίωνε πλήρως το ρεπορτάζ της εφημερίδας του Ολύμπου (ΕτΟ) με τίτλο «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πόρισμα της Mazars».
Η φραστική επίθεση που δέχτηκα από σύμβουλο της πλειοψηφίας, ήταν η αιτία να απέχω από τη συζήτηση της συγκεκριμένης συνεδρίασης, χωρίς όμως να αποχωρήσω από το χώρο.
Πιο συγκεκριμένα, στα κύρια ερωτήματα που αφορούσαν στην ουσία της υπόθεσης, δεν πήραμε καμία απάντηση, παρά μόνο αοριστίες, ασάφειες, ψεύδη και ύβρεις. Γεγονός που αποδεικνύει για ακόμη μία φορά τον πλήρη ευτελισμό των θεσμών.
Όσον αφορά τα συμπεράσματα του εσωτερικού ελέγχου που επικαλούνται ότι έχουν, (από όποιον και αν έγινε -όχι πάντως από την Mazars-), καλώ όλους τους υπεύθυνους να τα κάνουν δημοσίως γνωστά, τηρώντας την δέσμευσή μας για απόδοση των όποιων ευθυνών προκύψουν, για να λάμψει επιτέλους η ΑΛΗΘΕΙΑ και να κάτσει κάθε κατεργάρης στον μπάγκο του.
Έπεται συνέχεια.



Για την δημοτική παράταξη
 «ΑΛΗΘΕΙΑ


    Κώστας Δημητριάδης