Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.


Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων καλεί τους αγρότες, απ’ όλη την Ελλάδα, να πάρουν μέρος στο παναγροτικό – παλλαϊκό συλλαλητήριο στην Αθήνα, το Σάββατο 7 Μάη, στις 6 μμ, στην Ομόνοια.  
           
Στήνουμε το δικό μας «αγροτικό μετερίζι»  μέσα στο παλλαϊκό συλλαλητήριο, με τα δικά μας πανό, τις σημαίες, τα αιτήματα και τα συνθήματα του αγώνα μας.
           
ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, με  τους επαγγελματίες – αυτοαπασχολούμενους, τους επιστήμονες, τους νέους, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους των λαϊκών οικογενειών, στον γενικό ξεσηκωμό, στην κοινή μάχη για μην περάσει το Ασφαλιστικό – Φορολογικό νομοσχέδιο  και τα άλλα μέτρα σφαγιασμού του λαού, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, των άλλων κομμάτων που ψήφισαν μαζι το τρίτο μνημόνιο.

Καταγγέλλουμε τη μεθόδευση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που σαν τον εγκληματία, προσπαθεί να τελειώσει στα γρήγορα τη «βρωμοδουλειά» και αποφάσισε να φέρει το νομοσχέδιο για ψήφιση στη Βουλή μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Δεν πρόκειται να μας αιφνιδιάσουν.
Οργανώνουμε την αγωνιστική μας απάντηση.
            Από τα αγροτικά μπλοκα που συγκλόνισαν τη χώρα είχαμε προειδοποιήσει  την κυβέρνηση, ότι όποτε και να έφερνε για ψήφιση στη Βουλή το ασφαλιστικό τερατούργημα, θα μας ξανάβλεπε μπροστά της αποφασισμένους να το αντιπαλέψουμε.
            Η αγροτιά, μαζί με την εργατιά και τα άλλα λαϊκά στρώματα θα δώσουμε για άλλη μια φορά, αγωνιστική απάντηση στην κυβέρνηση, την ΕΕ, το ΔΝΤ και την πολιτική τους.   

Όσοι ψηφίσουν το νόμο λαιμητόμο θα «περάσουν καλά»!
Δίνουμε ακομη μια μάχη  επιβίωσης ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και κάθε είδους συνεταίρων της που μας οδηγούν, πιο γρήγορα, στο ξεκλήρισμα, τη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ Τ’ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΪΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΣΤΙΣ 5 ΜΜ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6 ΜΜ, ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.
                                                                                             

                                                                                               5  Μάη  2016