Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πιερίας - Ημαθίας - Πέλλας: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε Κατερίνης κ. Σάββα Χιονιδη .


Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε επίσημα τις ευχαριστίες μας, προς εσάς, προς το Δήμο Κατερίνης, για την πολύτιμη αρωγή και ουσιαστική συμβολή στο Προσφυγικό θέμα. Οι ευχαριστίες μας απευθύνονται σε εσάς για την άμεση αντιμετώπιση του θέματος που είχε προκύψει με την εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχείο του Δ.Δ Κορινου, μέσα στην Παραλιακή ζώνη. Η άμεση σας δραστηριοποίηση και η συνάντηση που είχατε με τον περιφερειακό εκπρόσωπο για τη Νότια Ευρώπη κ. Giovanni Lepri και ανώτερα στελέχη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ είχε σαν αποτέλεσμα την άμεση  εκκένωση του ξενοδοχείου.

Με την επιστολή μας αυτή, σας μεταφέρουμε τις ευχαριστίες όλων των μελών μας τα οποία είδαν  πολύ θετικά την κίνηση σας αυτή. Η διαβεβαίωση σας, ότι δεν θα επιτραπεί σε κανένα άλλο ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενα δωμάτια να εγκαταστήσει προσφυγές στην περιοχή της  Παραλίας και γενικότερα στα όρια του Δήμου Κατερίνης, είναι μείζονος σημασίας για εμάς προκειμένου να διασφαλιστεί η ηρεμία και το κλίμα ασφάλειας που πρέπει να μεταφέρουμε προς τους συνεργάτες μας στο εξωτερικό.

Κύριε Δήμαρχε, το έμπρακτο ενδιαφέρον σας έχει ιδιαίτερη βαρύτητα και πιστεύουμε ότι επιβεβαιώνει την εποικοδομητική μας συνεργασία.


Για το Δ.Σ του Συλλόγου

       Ο Πρόεδρος                                                 Η Γραμματέας


Γρηγόριος Βεΐδαμενίδης                                       Βασιλική Μάνη