Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Συνάντηση του Δημάρχου Βέροιας με το νέο ΔΣ της ΠΟΕ ΔΕΥΑ

Με το Δήμαρχο Βέροιας κ. Κωνσταντίνο Χ. Βοργιαζίδη συναντήθηκαν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των 63 σωματείων εργαζομένων στις Δημοτικές Επιχειρήσεις  Ύδρευσης
Αποχέτευσης όλης της χώρας. 

Η συνάντηση των εκλεγμένων αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία των εργαζομένων στις ΔΕΥΑ (ΠΟΕ ΔΕΥΑ) με το Δήμαρχο, πραγματοποιήθηκε μετά την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου στην έδρα της Ομοσπονδίας, η οποία βρίσκεται στη Βέροια. 

Το νέο Δ. Σ. αποτελείται από τους : 

Δραγκόλα Παύλο  Πρόεδρο   (ΔΕΥΑ Βέροιας)
Μητράκο Αχιλλέα Αντιπρόεδρο  Α΄(ΔΕΥΑ Λάρισας) 
Σαρισαβίδη Ευάγγελο  Αντιπρόεδρο  Β΄(ΔΕΥΑ Αγρινίου)
Μανδρώνη Κωνσταντίνο  Γεν. Γραμματέα (ΔΕΥΑ Τρίπολης)
Σαλματωνίδη Τριαντάφυλλο Αναπ. Γραμματέα  (ΔΕΥΑ Σερρών)
Βέντρα Ιωάννη  Ταμία   (ΔΕΥΑ Πύργου)
Τολιόπουλο Αθανάσιο     Μέλος    (ΔΕΥΑ Κοζάνης)
Συμεωνίδου Σταυρούλα Μέλος (ΔΕΥΑ Δράμας)
Λιαντράκη Γεώργιο   Μέλος   (ΔΕΥΑ Ηρακλείου)
Τζαννή Απόστολο    Μέλος  (ΔΕΥΑ Λέσβου)
Ξενουδάκη Γεώργιο  Μέλος  (ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης)
Τσέτσο Ευθύμιο Μέλος (ΔΕΥΑ Λαμίας)
Κελλάρη Ιωάννη Μέλος (ΔΕΥΑ Σικυωνιών)

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή πορεία στο νέο Δ.Σ., τους ζήτησε να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις με γνώμονα το κοινό καλό, ενώ συζητήθηκαν  και θέματα σχετικά με τη λειτουργία των ΔΕΥΑ και ειδικότερα σε σχέση με τη συμβολή των εργαζομένων στη διατήρηση των επιχειρήσεων, σε ένα δύσκολο γραφειοκρατικά και οικονομικά περιβάλλον. Κοινή διαπίστωση ήταν η διατήρηση του κοινωνικού χαρακτήρα των ΔΕΥΑ και των υπηρεσιών της, με ταυτόχρονη αύξηση της ευελιξίας στην παραγωγή έργου με διαφάνεια.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος συνεχάρη το νέο Πρόεδρο (εκλέχτηκε για πολλοστή φορά) κ. Δραγκόλα Παύλο, ο οποίος είναι συμπολίτης μας ζει και εργάζεται στην πόλη της Βέροιας. 

«Αποτελεί τιμή για την πόλη η εμπιστοσύνη που δείχνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ στον Παύλο, αφού χρόνια τώρα τον εκλέγει Πρόεδρο στο σημαντικό αυτό συνδικαλιστικό όργανο, του εύχομαι προσωπική και εργασιακή επιτυχία», δήλωσε ο Δήμαρχος στους συναδέλφους του συνδικαλιστές.