Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ: Ο λόγος που βγάζουμε άρθρα του ΚΚΕ, της Χρυσής Αυγής, άλλων κομμάτων και πολλών άλλων βουλευτών, πολιτών κτλ

Οφείλουμε μία απάντηση για όλους εσάς που καλοπροαίρετα θέλουμε να πιστεύουμε, μας κάνετε παρατηρήσεις ή υποδείξεις για άρθρα και ανακοινώσεις που βγαίνουν στα ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ

ΜΑΣΛΑΤΙΑ και αφορούν το ΚΚΕ και τη Χρυσή Αυγή κυρίως, δηλαδή των κομμάτων που έχουμε συνηθίσει να λέμε πως κινούνται στα άκρα της πολιτικής και λιγότερο για τα υπόλοιπα κόμματα ή κάποιους πολίτες, βουλευτές, αιρετούς μεμονωμένα.
Πρώτον να διευκρινίσουμε ότι κατά 95% βγαίνουν άρθρα και ανακοινώσεις όλων των κομμάτων αλλά και των δύο αυτών αντίθετων χώρων που αφορούν προς το παρόν την Πιερία και προέρχονται από τα τοπικά πολιτικά γραφεία τους. Κι αυτό για ευνόητους λόγους, αφού προορίζονται για πολίτες που ίσως τους ενδιαφέρει να ενημερωθούν και ζούνε μαζί μας στην ίδια περιοχή.
Σπάνια θα δημοσιευθεί γενικευμένο άρθρο σταλμένο από τα κεντρικά τους γραφεία, διότι κρίνουμε ότι αυτά τα άρθρα θα τα βρείτε πολύ εύκολα και σε site πανελλήνιας εμβέλειας, οπότε καλά είναι να μην αναπαράγουμε τα ίδια και τα ίδια... Εκτός κάποιων εξαιρέσεων φυσικά.

Και δεύτερον θεωρούμε ότι για να μπορεί να κρίνει κάποιος τον οποιονδήποτε ή το οτιδήποτε, πρέπει να έχει γνώση του τι έχει προηγηθεί και τι έχει ειπωθεί. Αυτό θα το μάθει μόνο εάν έχει γραφεί.  Εάν δεν έχει γραφεί τότε τι να κρίνει; Τα εξ ιδίων τα αλλότρια;(Θα μου πείτε και σωστά, ότι αυτό γίνεται κατά κόρον...)

Αφού η δημοκρατία επιτάσσει την έκφραση ελεύθερης τεκμηριωμένης άποψης από όλους τους πολίτες, τότε γιατί να αποκρύπτονται κάποιες απόψεις; Συγγνώμη αλλά αυτό δεν μπορούμε να το καταλάβουμε με το φτωχό μας μυαλό και δεν συμβαδίζει με τα πιστεύω μας.
Γι΄αυτό θεωρούμε ότι δεν είναι δημοκρατική η υπόδειξη πχ να λένε οι του ΚΚΕ να μην βγάζουμε άρθρα της Χρυσής Αυγής και της Χρυσής Αυγής να λένε να μην βγάζουμε άρθρα του ΚΚΕ, διότι κατά καιρούς τα ακούσαμε κι αυτά!
Δεν λέμε ότι εμείς είμαστε άμοιροι ευθυνών, έχουμε κάνει λάθη με δημοσιεύσεις ή μη, κάποιων άρθρων για υποκειμενικούς λόγους, αλλά η εμπειρία πλέον και η τριβή που έχουμε αποκτήσει με το αντικείμενο, μας ωθεί να κάνουμε αυτό που είναι δημοκρατικό, ηθικό, ακίνδυνο για τη συνεχή ομαλή λειτουργία του blog, όσο γίνεται μη ανιαρό κι όχι αυτό που βολεύει, που έχουμε συνηθίσει να ακούμε ή να πουλάει. Για να τα λέμε όλα όμως δεν αποκλείουμε εκ νέου το λάθος αλλά πιστέψτε μας, θα είναι δίχως δόλο...

Εν κατακλείδι:
Ή θα βγαίνουν όλα ή τίποτα.