Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Την...έπεσαν στην αποστολή του Πιερικού Αρχέλαου στη Νάουσα!!! Πρωτοφανή επεισόδια σε παιχνίδι εφήβων!! (βίντεο)

Απίστευτες και συγχρόνως απαράδεκτες για το μπάσκετ και τα πρωταθλήματα των τμημάτων υποδομών σκηνές, διαδραματίσθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα εφήβων ανάμεσα στον Ζαφειράκη και τον Πιερικό
Αρχέλαο στη Νάουσα.

Με την τελευταία κόρνα της γραμματείας κι ενώ τα νέα παιδιά των δυο ομάδων ετοιμάζονταν να κάνουν το γνωστό τους "κλείσιμο" και να χαιρετήσουν τον κόσμο, "φίλαθλοι" απο την κερκίδα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και την ...έπεσαν κυριολεκτικά στους ανθρώπους της Κατερινιώτικης ομάδας, στοχοποιώντας τον γενικό αρχηγό του συλλόγου Δημήτρη Πόδα.



Το πρώτο παιχνίδι στην Κατερίνη είχε λήξει με 11 πόντους διαφορά υπέρ της ομάδας του Πιερικού Αρχέλαου και με άριστη όπως ισχύει για κάθε αντίπαλο φιλοξενία στην ομάδα της Νάουσας. Στον επαναληπτικό τα τρομερά παιδιά της Κατερινιώτικης ομάδας χωρίς να πιάσουν καμία μεγάλη απόδοση σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, πήραν και στο παιχνίδι αυτό το ροζ φύλλο της αναμέτρησης.

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ζήτησαν τη συναίνεση του Πιερικού Αρχέλαου να μη γίνει ο επαναληπτικός την καθορισμένη απο την ΕΚΑΣΚΕΜ ημέρα.  Η διοίκηση του Αποστόλη Πόδα, άν και μπορούσε εύκολα να αρνηθεί,  δε το έκανε και το παιχνίδι έγινε την ημέρα που βόλευε τους Ναουσαίους (τα παιδιά του Ζαφειράκη έλειπαν σε εκδρομή).


Οι γηπεδούχοι εν τω μεταξύ, για να ευχαριστήσουν  τους ανθρώπους του Πιερικού Αρχέλαου για την καλή τους διάθεση να διεξαχθεί το παιχνίδι κανονικά όπως και όταν τους βολεύει, έστησαν το παρακάτω ..."πανηγυράκι" απαξίωσης και τραμπουκισμού, που γυρίζει το μπάσκετ πολλά χρόνια πίσω, αφού ανάμεσα στους πρωτεργάτες των επεισοδίων είναι προπονητές -..."παιδαγωγοί" μικρών και νεαρών αθλητών....

Απολαύστε τους: