Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Συγκέντρωση ειδών για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού

 Συγκέντρωση ειδών για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού στα πλαίσια των ποικίλων δραστηριοτήτων του συγκέντρωσε διάφορα είδη για τις ανάγκες του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του παιδιού». Ο ανωτέρω
οργανισμός συγκεντρώνει τρόφιμα για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του συλλόγου, όσο και των παιδιών και οικογενειών που λαμβάνουν υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, λόγω των σοβαρών προβλημάτων διαβίωσης που αντιμετωπίζουν.

Επιπλέον «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συγκεντρώνει φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για τα χιλιάδες παιδιά πρόσφυγες μετανάστες, τα χιλιάδες παιδιά που μόνα ή με τους γονείς τους, βρίσκονται στην Ελλάδα.
Με την ευκαιρία της επικείμενης γιορτής του Πάσχα οι μαθητές και οι οικογένειές τους ανταποκρίθηκαν στα κάλεσμα του σχολείου προωθώντας παράλληλα κι ένα μήνυμα ελπίδας, αγάπης, προσφοράς και αισιοδοξίας.


Τα συγκεντρωθέντα είδη παραδόθηκαν την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 στο «Χαμόγελο του παιδιού» από τον Διευθυντή του σχολείου Δημήτριο Χλεμέ.