Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

OLYMPIA ELECTRONICS A.E.: «Πιστοποίηση CPR από την EVPU για τους πίνακες BS-1638, BS-1642 και BS-1646 της OLYMPIA ELECTRONICS A.E.»

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στοχεύοντας στην ποιότητα έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια διαδικασίες παραγωγής και ελέγχου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη διάθεση
στην αγορά προϊόντων απόλυτα συμβατών με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα εναρμόνισης (ΕΝ). 

Πρόσφατα η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. απέκτησε πιστοποιητικό CPR  (Construction Products Regulation)  από το Ευρωπαϊκό έγκριτο εργαστήριο πιστοποίησης ποιότητας EVPU για τους πίνακες BS-1638, BS-1642 και BS-1646. Πρόκειται για τρεις νέους πίνακες πυρανίχνευσης 8, 12 και 16 ζωνών αντίστοιχα με οθόνη, οι οποίοι θα δώσουν λύσεις στην αγορά του ηλεκτρολογικού υλικού. Για την λειτουργία τους απαιτούνται 2 μπαταρίες Α-986 (12V/7Ah).  Όλες οι λειτουργίες και οι ενδείξεις τους είναι σύμφωνες με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ 54-2 και ΕΝ-54-4. Ο προγραμματισμός και έλεγχος γίνεται μέσω γραφικής οθόνης. Οι πίνακες έχουν δυνατότητες πλήρους προγραμματισμού, ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε εφαρμογής και δίνει αναλυτικές πληροφορίες στα Ελληνικά και στα Αγγλικά για κάθε συμβάν. Διαθέτει επίσης μνήμη ιστορικού. Όλοι οι πίνακες διαθέτουν 2  εξόδους για σειρήνες, relay alarm, relay fault και AUX relay. Υπάρχει η δυνατότητα χειρισμού και προγραμματισμού μέσω Ethernet (κάρτα GR-8530).

Η φιλοσοφία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στηρίζεται στην αντίληψη «υψηλής ποιότητας ανταγωνιστικά προϊόντα τεχνολογίας αιχμής στην πιο ανταγωνιστική τιμή με πελατοκεντρικό προσανατολισμό» και με γνώμονα πάντοτε την «καινοτομία» συνεχίζει την ανοδική πορεία της.



«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».