Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Στα “όπλα” οι αγρότες - Μπλόκα παντού – Κόκκινο πανί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Φωνές και... κοπριές!

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες που δεν φαίνονται διατεθειμένοι να υποχωρήσουν στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει έναντι στο νέο ασφαλιστικό. Στο στόχαστρο
των αγροτών και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια.
Μόνο το Σάββατο, δύο βουλευτές σε Σπάρτη και Πέλλα έγιναν “στόχος” της οργής των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα.
Ντου στη Σπάρτη


Το πρωί του Σαββάτου, ομάδα αγροτών από την περιοχή του Ευρώτα και της Μάνης, αντιλαμβανόμενοι ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης, βρίσκεται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Σπάρτη και συναντάται με εκπροσώπους επαγγελματικών τάξεων, έφυγαν από το μπλόκο και πήγαν και εισέβαλαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, διακόπτοντας την συνάντηση.
Εκεί οι αγρότες επιτέθηκαν λεκτικά στο βουλευτή επισημαίνοντάς του πως ήταν μαζί τους κι άλλα τους έλεγε στις προηγούμενες κινητοποιήσεις που έκαναν επί κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κι άλλη είναι σήμερα η στάση του, ενώ τον κάλεσαν σε έντονο ύφος να μην ψηφίσει το ασφαλιστικό και το φορολογικό προσχέδιο νόμου της κυβέρνησης όταν αυτό έρθει στην Βουλή.«Ήσουν η τελευταία μας ελπίδα» φώναζε ένας αγρότης στο βουλευτή, ο οποίος του ανταπαντούσε, «δεν ήμουν, είμαι η ελπίδα σας», σε έναν έντονο χαρακτηριστικό διάλογο.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Κοπριά στην Πέλλα...
Στην Πέλλα, αγρότες και κτηνοτρόφοι από τα μπλόκα έδωσαν το πρωί ραντεβού στο Ξενιτίδειο στην Αριδαία και στη συνέχεια πήγαν με... άγριες διαθέσεις στο γραφείο του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας, κ. Ιωάννη Σηφάκη.
Ο βουλευτής απουσίαζε από το γραφείο του με αποτέλεσμα οι συγκεντρωμένοι να τοιχοκολλήσουν το ψήφισμα και να αφήσουν και μερικά "αναμνηστικά" δώρα στην πόρτα του γραφείου.
Συγκεκριμένα άφησαν... κοπριά, ακτινίδια, αυγά και άλλα αγροτικά προϊόντα...


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ