Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Οι... ναζιστικοί χαιρετισμοί του αντισυνταγματικού τόξου - Φωτογραφικό αφιέρωμα

Πανικός έπιασε τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας με τη νέα μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο κέντρο των Αθηνών, όπου παρά τις σταλινικού τύπου απαγορεύσεις
χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές συγκεντρώθηκαν να αποτίσουν φόρο τιμής στους Ήρωες των Ιμίων.
Το αποτέλεσμα του πανικού τους ήταν να δουν και πάλι... ναζιστικό χαιρετισμό κατά την άφιξη, στο χώρο της εκδηλώσεως, του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Θυμίζουμε ότι το ίδιο είχαν πάθει και στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2013 στην θεαματική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για τους Ήρωες των Θερμοπυλών.Τότε οι παραισθήσεις τους είχαν οδηγήσει στην απαρχή της σκευωρίας εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου. Τώρα πάλι έχουν παραισθήσεις από την επιτυχία της Χρυσής Αυγής.Η αλήθεια περί του χαιρετισμού του Νικολάου Μιχαλολιάκου προς το συγκεντρωμένο πλήθος ήδη γράφτηκε και αποκαλύφθηκε η μονταζιέρα του συστήματος που προσπαθεί να ανακαλύψει ένα «ναζιστικό χαιρετισμό» κάθε φορά που σηκώνεται ένα χέρι.Όμως, τι γίνεται με τους πολιτικάντηδες του αντισυνταγματικού τόξου; Αυτοί δεν... το σηκώνουν το χεράκι τους; Ας δούμε ένα σύντομο φωτογραφικό αφιέρωμα:

Ευάγγελος "Υποβρύχιος" Βενιζέλος

Τσίπρας


Καμμένος


Ραχήλ Μακρή

Φώφη


Κούλης

Από την τελευταία προεκλογική συγκέντρωση της «Ενωμένης Αριστεράς», εκλογικής συμπαράταξης της Ε.Δ.Α., του Κ.Κ.Ε. και του Κ.Κ.Ε. Εσωτερικού, στις εκλογές της 17ης Νοεμβρίου 1974. Διακρίνονται από δεξιά: Ηλίας Ηλιού, Γερ. Αυγερόπουλος, Μίκης Θεοδωράκης, Νικ. Καλούδης και Χαρ. Δρακόπουλος.

Γρηγόρης Λαμπράκης - Η διαφορά με αυτή την φωτογραφία είναι ότι το ίνδαλμα της εγχώριας αριστεράς ΟΝΤΩΣ χαιρετάει ναζιστικά!