Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Πολύ δυνατή εμφάνιση για τον Αρχέλαο στο πρώτο παιδικό τουρνουά πάλης που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία...

Παιδικό Τουρνουά Πάλης
«Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ»
ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΠΑΛΗΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο παιδικό τουρνουά πάλης που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης για το 2016 το περασμένο Σάββατο 20/02/2016 στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας, στη Θεσσαλονίκη, με 170 συμμετοχές.  Ο Αρχέλαος έκανε πολύ δυνατή εμφάνιση με 23 αθλητές από τη νέα γενιά αθλητών της Κατερίνης. 


Η συμμετοχή στους αγώνες αυτούς ήταν μεγάλη. Ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά είναι οι αυριανοί πρωταθλητές. Το επίπεδο πάλης των νεαρών, οι  περισσότεροι των οποίων ασχολούνται τρεις με τέσσερεις μήνες ήταν πολύ ανεβασμένο. Οι παλιοί αθλητές σε αυτή την μικρή κατηγορία δείξανε την τέχνη τους μη χάνοντας ούτε ένα αγώνα.  Όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι νεαροί αθλητές μας, παρά τη μικρή τους εμπειρία μπήκαν και προσπάθησαν, δείχνοντας ήθος και σεβασμό. Μέσα από τους αγώνες οι μικροί παλαιστές μαθαίνουν να αγωνίζονται για ένα στόχο, να προσπαθούν να τον κατακτήσουν και φυσικά σε αυτή την κατηγορία να απολαμβάνουν χωρίς πίεση τη διαδικασία όλη.  


Οι αθλητές που συμμετείχαν:
·         ΓΑΛΑΞΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
·         ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
·         ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
·         ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
·         ΚΟΥΚΟΥΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
·         ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
·         ΤΣΕΝΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
·         ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
·         ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
·         ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
·         ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
·         ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ
·         ΚΟΥΚΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
·         ΖΙΝΙΣΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
·         ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
·         ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
·         ΚΕΔΡΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
·         ΠΑΠΠΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
·         ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
·         ΠΑΠΑΛΙΟΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
·         ΠΑΠΑΛΙΟΖΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
·         ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΓΑΠΙΟΣ
·         ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΤαυτόχρονα ο προπονητής της ομάδας, Τσεντίδης Σάββας, προετοιμάζει τρεις αθλητές για την ελληνική αποστολή που θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Τουρνουά Παίδων στο Ιράν την ερχόμενη εβδομάδα. Οι αθλητές Χαλκίδης Πάρης, Νικήτας Μανώλης, Νικήτας Γαβριήλ μαζί με τον κ. Τσεντίδη και την υπόλοιπη Εθνική Ομάδα αναχωρούν την ερχόμενη Τρίτη για Τεχεράνη.