Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Θερμή υποδοχή στελεχών της Χρυσής Αυγής στο αγροτικό μπλόκο της Πιερίας

Αγρότες από ολόκληρη την Πιερία συγκεντρώθηκαν στην είσοδο της Κατερίνης, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μνημονιακά μέτρα, που πρόκειται να φέρει προς ψήφιση η
συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Οι συναγωνιστές Γρέγος Αντώνιος, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Ματθαιόπουλος Αρτέμης, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Χρυσομάλλης Νικόλαος και Γραικός Φώτης, περιφερειακοί σύμβουλοι,βρέθηκαν στο αγροτικό μπλόκο και έτυχαν θερμής υποδοχής από τους συγκεντρωμένους.
Οι συναγωνιστές συνομίλησαν με τους αγρότες και ενημερώθηκαν για τα αιτήματά τους, εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη συμπαράστασή τους στις κινητοποιήσεις τους, χωρίς καμία διάθεση να καπηλευθούν τον αγώνα τους.
Είναι σαφές εξάλλου ότι τα αιτήματα των εξεγερμένων αγροτών, όπως παρουσιάζονται σε κείμενο που κυκλοφόρησαν, ταυτίζονται σχεδόν με τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου, που έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα του πολιτικού του προγράμματος τη στήριξη του πρωτογενή τομέα.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις ημέρες λειτουργίας της AGROTICA στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να κλιμακωθούν οι αγροτικές κινητοποιήσεις ενάντια στα κυβερνητικά σχέδια, που απεργάζονται την πλήρη εξόντωσή τους.
Περισσότερες φωτογραφίες: