Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΝΟΪΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

 Και είπε, Κύριος ο Θεός: Δεν είναι καλό ο άνθρωπος να είναι μόνος. Θα κάνω σ' αυτόν, βοηθόν όμοιον με αυτόν. (Γέννεσις, κεφ. 2, στίχ. 18)


Με θαυμαστή φροντίδα και αγάπη το Κέντρο Ημέρας «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΝΟΪΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ» του Ψυχιατρικού Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, διοργάνωσε Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016, μουσικοχορευτική εκδήλωση για τους ασθενείς με διαταραχές μνήμης και τους οικείους τους.
Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας, ανταποκρινόμενος με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα. Σε αίθουσα άκρως συγκινησιακά φορτισμένη, η χορωδία και το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, τραγούδησε και χόρεψε αγαπημένα μικρασιάτικα τραγούδια.
Έκδηλη η χαρά και η ευχαρίστηση στα πρόσωπα όλων.


Το Κέντρο Ημέρας «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΝΟΪΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ» του Ψυχιατρικού Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης,  στεγάζεται στο παλιό, αλλά ανακαινισμένο χώρο του παλιού Νοσοκομείου Κατερίνης 7ης Μεραρχίας 28 και  παρέχει δωρεάν υπηρεσίες σε άτομα με προβλήματα άνοιας  και διαταραχές μνήμης: νευρολογική και ψυχολογική εκτίμηση, ασκήσεις νοητικής ενδυνάμωσης,  εργοθεραπεία, νοσηλευτική φροντίδα, φύλαξη και ψυχοκοινωνική στήριξη των φροντιστών.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας, θέλει να ευχαριστήσει ολόθερμα τους υπεύθυνους για το κάλεσμα, την ζεστή φιλοξενία και γενικά γι΄ αυτήν την μοναδική στιγμή που μας χάρισε. 
Επίσης θέλει να συγχαρεί, όλους όσους βοηθούν για την κάλυψη των αναγκών λειτουργίας του κέντρου. Είθε ο Θεός να τους ενδυναμώνει για να συνεχίσουν με την ίδια αγάπη και φροντίδα το έργο τους.
Ας φροντίσουμε με στοργή τους αγαπημένους μας…


ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 

Γ.Γ. Χατζηκωνσταντίνου Βαλεντίνα