Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Ψήφισμα Δήμου Δίου – Ολύμπου για την αμέριστη συμπαράστασή του προς τους διωκόμενους Δημοτικούς, Τοπικούς Συμβούλους και συμπολίτες

Σήμερα στις σήμερα στις 07-01-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 μ.μ., συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δίου - Ολύμπου, ύστερα από τη με αριθ. πρωτ. 193/07-01-2015 τηλεφωνική πρόσκληση τoυ Προέδρου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010.
Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία και σε σύνολο είκοσι επτά (27) μελών βρέθηκαν παρόντα είκοσι   επτά (27).
Το Δημοτικό Συμβούλιο Δίου – Ολύμπου με το παρόν ψήφισμα δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του προς τους διωκόμενους συναδέλφους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, καθώς και αρκετούς συμπολίτες μας που διώκονται αύριο Παρασκευή 8-1-2016 για την υπόθεση ειρηνικής διαμαρτυρίας στα διόδια Λεπτοκαρυάς – Σκοτίνας.
Οι συνάδελφοι και οι συμπολίτες μας διαδήλωσαν ειρηνικά και χωρίς να παρακωλύσουν την συγκοινωνία για να υποστηρίξουν τα δίκαια αιτήματα του Δήμου μας και όλης της Πιερίας που έχει περιχαρακωθεί με διόδια.


Θεωρούμε αυτονόητη την απαλλαγή τους και καλούμε όλους αύριο να παρευρεθούν στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης για συμπαράσταση.