Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Κοζάνης! Χειροπέδες στον σύζυγο της αγνοούμενης - Την είχαν θάψει σε χωράφι της οικογένειας

- Σήμερα έγιναν έρευνες σε εκτάσεις και χωράφια της οικογένειας
- Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να βρουν τη γυναίκα θαμμένη σε ένα από αυτά
- Μάλιστα πληροφορίες λένε ότι το χωράφι είχε οργωθεί πρόσφατα και αυτό κίνησε υποψίες

- Ο άνδρας της 37χρονης έχει ήδη συλληφθεί από τους αστυνομικούς και σύντομα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις
- ΒΙΝΤΕΟ: Οι διασώστες που βρήκαν τη γυναίκα θαμμένη
- Τι είχε πει ο ίδιος στο newsIT κατά τη διάρκεια των ερευνών - ΗΧΗΤΙΚΟ

Τραγικός επίλογος στην υπόθεση της 37χρονης μητέρας τριών παιδιών, που είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο. Η γυναίκα, που όλες αυτές τις ημέρες έψαχναν οι δικοί της άνθρωποι, βρέθηκε θαμμένη σε χωράφι του συζύγου της και ολόκληρο το χωριό, δε μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη...
Οι έρευνες που οδήγησαν στην τραγική αποκάλυψη
Με την παρουσία του Εισαγγελέα, κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης έκανε σήμερα ενδελεχείς έρευνες τόσο στο σπίτι της 37χρονης αγνοούμενης Ανθής όσο και σε χωράφια ιδιοκτησίας της οικογενείας της στο Βελβεντό Κοζάνης. Και οι έρευνες αυτές, δεν άργησαν να φέρουν αποτέλεσμα, δυστυχώς όχι κάλο...
Η γυναίκα βρέθηκε θαμμένη, σε ένα χωράφι του άντρα της, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία και πηγές του newsIT.gr λένε ότι είναι ο υπ' αριθμόν ένα ύποπτος. Ο άνδρας κατέθετε για ώρες στους αστυνομικούς - πληροφορίες λένε ότι καταθέτει από χθες το απόγευμα - και σύντομα αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση.
Ανατριχιαστικά στοιχεία: Την έθαψε και... "φρέζαρε" το χωράφι!
Οπως διαβάζουμε στο kozan, το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε στο χωράφι που στο δρόμο προς το φράγμα Πολυφύτου. Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι η έκταση είχε “φρεζαριστεί” πριν λίγες μέρες - είχε περάσει δηλαδή βαρύ γεωργικό μηχάνημα πάνω από το χώμα! -  και  αυτό κίνησε τις υποψίες της αστυνομίας.
Ακούστε τι λένε οι διασώστες που συμμετείχαν στις έρευνες, για τον εντοπισμό της γυναίκας στο χωράφι:
Τι έλεγε ο σύζυγος στο newsIT.gr πριν βρεθεί νεκρή η γυναίκα
Ο σύζυγός της είχε πει στο Newsit.gr, ότι συμπεριφορά της Ανθής πριν φύγει από το σπίτι δεν τον προδιέθετε για αυτό που θα ακολουθούσε, ωστόσο, έλεγε ότι στο μυαλό του περνούσαν πολλές σκέψεις για το που μπορεί να βρισκόταν η σύζυγός του. "Σίγουρα το μυαλό μου πάει κάπου αλλά δεν μπορώ να πω. Αν δεν έχω κάποια σοβαρή ένδειξη δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά. Και κάπου άσχημα αλλά δεν αποκλείω τίποτα", είχε πει ο κ. Τάσος ο οποίος μάλιστα, ευχαριστούσε τους συγχωριανούς του για το ενδιαφέρον που έδειχναν στις έρευνες για την Ανθή.
ΦΩΤΟ από το facebookΦΩΤΟ από το facebook
"Με μια ώρα ύπνο είμαι από την Κυριακή. Δεν μπορώ να κοιμηθώ, προσπαθώ να θυμηθώ έστω κάτι", έλεγε ο σύζυγος της αγνοούμενης. Στο πλευρό του ήταν οι γονείς αλλά και η αδελφή της Ανθής, που ταξίδεψαν από τον Πειραιά, από όπου καταγόταν η 37χρονη, η οποία ήταν μητέρα ενός 8χρονου αγοριού και δυο 6χρονων-δίδυμων κοριτσιών.

Το σενάριο του πεθερού: ΄Εφυγε με άλλον
Στο μεταξύ, ο πεθερός της 37χρονης, μιλώντας στην Espresso, εκτιμούσε ότι ''έφυγε με κάποιον γιατί δεν της άρεσε η ζωή στο Βελβεντό'', ενώ το μυαλό των κατοίκων της περιοχής πήγαινε από την αρχή στο κακό. Ο πεθερός της είπε στην εφημερίδα Espresso: ''Έχω την εντύπωση ότι έφυγε με κάποιον. Ήταν συνεννοημένο το πράγμα. Κατά καιρούς είχε δείξει σημάδια ότι ήθελε να ξεσκάσει. Με τον κόσμο δεν έκανε παρέα. Το είχε γράψει και στο facebook. Η γυναίκα έφυγε''.
Στον Βελβεντό πάντως, οι κάτοικοι κάνουν λόγο για μια πολύ δυναμική κοπέλα, η οποία-παρά το γεγονός ότι έμεινε άνεργη τα τελευταία χρόνια- δραστηριοποιήθηκε σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
Με πληροφορίες: newsIT.gr, espresso, kozanilifekozan.gr

http://www.newsit.gr