Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Η ΟΝΝΕΔ Πιερίας χάρισε και φέτος Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα!

 Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2015
Xmassmiles2015 | Χαμόγελα για πάντα!


Η ΟΝΝΕΔ Πιερίας χάρισε και φέτος Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα!



Η φετινή Χριστουγεννιάτικη δράση μας Xmassmiles ξεκίνησε τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου συγκεντρώνοντας ρούχα, τρόφιμα και άλλα χρήσιμα είδη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Πιερίας (Πλ.Ελευθερίας και Κανάρη 2) και κορυφώθηκε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στο καθιερωμένο πλέον σημείο, Πλατεία Ελευθερίας με Κανάρη. 


Εκατοντάδες συσκευασίες τροφίμων, ρούχα και υποδήματα παραδόθηκαν την τελευταίαημέρα σε εθελοντές της φιλανθρωπικής δράσης της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος παρουσία του πατρός Νικολάου Φωτίου, για την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού Κοινωνικού Παντοπωλείου «ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ», των Ημερησίων Συσσιτίων «ΑΡΤΟΣ Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ» και της Τράπεζας δωρεάν διανομής Ρούχων και Υποδημάτων «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ».


Σημαντικό σημείο της δράσης μας ήταν η ενημέρωση για την προσφορά της Ιεράς Μητρόπολης στην τοπική κοινωνία και η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για τις ανάγκες ενίσχυσής της. 


Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να ενδιαφερθούν για τις δράσεις της Ιεράς Μητρόπολης και να ενισχύουμε όλοι με διάφορους τρόπους υποστήριξης το σημαντικό έργο της Φιλανθρωπικής Διακονίας της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.


Ευχαριστούμε τα μέλη, τους φίλους της ΟΝΝΕΔ Πιερίας, τη ΝΟΔΕ Πιερίας και τους πολίτες που στήριξαν και φέτος τη δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» στην προετοιμασία, την εξέλιξη και την ολοκλήρωσή της.


Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα!



ΟΝΝΕΔ Πιερίας