Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Μία ακόμη πετυχημένη χρονιά κλείνει για τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του ΑΣ Κολινδρού

Με την διεξαγωγή μιας μεγάλης διοργάνωσης, κλείνει πετυχημένα και το 2015 για τα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου και για την ομάδα μπάσκετ του ΑΣ Κολινδρού...
Το περασμένο πρωινό του  Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο Κολινδρού έλαβε χώρα μια
ποδοσφαιρική συνάντηση που διοργάνωσε άρτια ο ΑΣ Κολινδρός και είχε σαν στόχο την προώθηση του αθλητισμού στη βόρεια Πιερία και τη γύρω από αυτή περιοχή, με συμμάχους δύο πολύ σπουδαίες, ιστορικές και μεγάλες ποδοσφαιρικές ακαδημίες, αυτών των Τηλέμαχου Αλεξάνδρειας και Μακεδόνα Βέροιας, που συμμετέχουν προ ετών κι αυτές με επιτυχία στο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα Ακαδημιών Ημαθίας – Πέλλας – Πιερίας.


Όλοι μαζί συνέβαλλαν δημιουργικά στο να γίνουμε θεατές μιας πολιτισμένης ατμόσφαιρας και ενός ανταγωνιστικού περιβάλλοντος που έβγαλε κερδισμένα πρώτα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και χάρηκαν το παιχνίδι και κατά δεύτερον όσους βρέθηκαν ως θεατές ή εθελοντές στο γήπεδο, αφού χαιρόταν με τη χαρά και το πάθος των παιδιών....



Ο καλός καιρός στάθηκε σύμμαχος για μια ακόμη φορά κατά τη φετινή χρονιά σε όλα τα παιδιά, τα οποία επιδόθηκαν σε κρεσέντο των ποδοσφαιρικών τους ικανοτήτων καθώς περνούσε η ώρα και τα παιχνίδια διαδεχόταν το ένα μετά το άλλο, στα τέσσερα αγωνιστικά γήπεδα που στήνονται για τις ανάγκες του πρωταθλήματος και σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA...


Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της χρονιάς για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΑΣ Κολινδρού, έφερε χαμόγελα σε όλους, περισσότερα παιχνίδια, με τις νέες εμπειρίες θετικές ή αρνητικές να είναι καλοδεχούμενες ώστε να λειτουργήσουν ως οδηγός  για τη δύσκολη συνέχεια μετά την επανέναρξη του δεύτερου και τρίτου γύρου του πρωταθλήματος.



Πολλά παιχνίδια απόλαυσαν και το 2015 οι μικροί μας αθλητές.
Το 2016 με τη συνολική βοήθεια όλων, είθε να είναι ακόμη πιο εποικοδομητικό και επικερδές για την σωστή και άρτια προετοιμασία τους από τον μετρ του είδους, επιστήμονα-εκπαιδευτικό-προπονητή μας κ. Στέργιο Αστερίου.



Είναι μεγάλη τιμή και ευτυχής συγκυρία για τον σύλλογο,  ένα δικό μας παιδί από τον Κολινδρό, ο Στέργιος, με σπάνιες ικανότητες και πλήρως καταρτισμένος επιστημονικά, να είναι ο αρχιτέκτονας των ακαδημιών μας. Πραγματικά τα λόγια δεν μπορούν να αποδώσουν στο έπακρον το μέγεθος της δουλειάς του. Φωνάζουν όμως τα αποτελέσματα, τα οποία είναι εντυπωσιακά, τηρουμένων πάντοτε των αναλογιών.
Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα όσα κάνει και όλα όσα καθημερινά μας διδάσκει εμάς και τα παιδιά μας....


Τώρα που τελειώνει ο χρόνος είναι ώρα για μερικές ανάσες ξεκούρασης και αποφόρτισης για όλους...  Λογικά το επόμενο ραντεβού θα είναι του "χρόνου" στο πρωτάθλημα. Δηλαδή αρχές Ιανουαρίου 2016, εκτός κι αν προκύψει κάτι που δεν γνωρίζουμε.

Καλή χρονιά, καλή ξεκούραση, καλή δύναμη για τη συνέχεια ενός ακόμη μαραθωνίου αγώνων που έρχεται και φυσικά να ισχύει πάντοτε το "κάθε χρόνο και καλύτεροι".

ΥΓ
Για την ομάδα μπάσκετ θα γράψουμε στο επόμενοι άρθρο αναλυτικότερα