Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

"ΤΟ ΕΊΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΈΚΑΝΕ!!!" Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε


Μετά από αγώνα και παρακάλια κατάφερε να υλοποιήσει αυτό που είχε υποσχεθεί !!

Αφού ο ΟΣΕ δεν φαίνεται να νοιάζεται για την άνεση των πελατών τους, ειδικά για τους
επιβάτες του Σταθμού Αιγινίου, κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους.!!
Να θυμίσουμε πως ο Σταθμός Αιγινίου, αν και εγκαινιάστηκε 2 φορές (σε έξοδα περιττά να βρισκόμαστε) ΔΕΝ λειτούργησε ΠΟΤΕ κανονικά !!! Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα καινούριο κτίριο ( που κόστισε ένας Θεός ξέρει πόσο ) το οποίο είναι άδειο και κλειστό….. εντελώς αχρησιμοποίητο αλλά για το οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πληρώνουμε καθαρίστρια (να καθαρίσει τι άραγε ??)
Κανένας αρμόδιος του ΟΣΕ δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τους επιβάτες του Σταθμού Αιγινίου αν και πληρώνουν αδρά το εισιτήριο τους:  6  η απλή μετάβαση Αιγίνιο – Θεσσαλονίκη….. 2η απλή μετάβαση Πλατύ – Θεσσαλονίκη παρακαλώ !!!! Γιατί τόσο μεγάλη η διαφορά στο εισιτήριο ?? Τόσο πολλά είναι τα χιλιόμετρα ανάμεσα Αιγίνιο και Πλατύ ??? Αν είναι αυτός ο λόγος, τότε γιατί από τον Κορινό ή την Κατερίνη δεν πληρώνουν από 10 και πάνω για να πάνε Θεσσαλονίκη ???
Τι μας προσφέρει ο Σταθμός Αιγινίου?? Το κλειστό κυλικείο?? Το κλειστό γραφείο κινήσεων??  Το κλειστό γραφείο του σταθμάρχη??? Τι ζεστασιά το χειμώνα στο κλειστό κτίριο?
Ας είναι καλά η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πυδνάς-Κολινδρού που έδειξε ανθρωπιά και με δική της πρωτοβουλία, αγώνα και παρακάλια κατάφερε να πάρει την έγκριση του ΟΣΕ  (λες και θα τα πλήρωνε αυτός !!) για να παραγγείλει, να πληρώσει και να τοποθετήσει προστατευτικές κατασκευές στις αποβάθρες του Σταθμού ώστε έτσι να μην παγώσουν το χειμώνα από τους παγωμένους ανέμους οι επιβάτες του Σταθμού Αιγινίου.
Ευχαριστούμε πολύ τους Δημοτικούς Συμβούλους και τον Β. Λαγδάρη, Δήμαρχο του Δήμου Πύδνας- Κολινδρού για το ενδιαφέρον που έδειξαν στους δημότες τους.
Δέδε Ιζαμπέλ
Μήπως το επόμενο βήμα να είναι η προσπάθεια να ανοίξουμε κανονικά τον Σταθμό??? 
Αν λειτουργούσε σωστά θα μπορούσε να αποτελέσει τελικά πόλος έλξης για την περιοχή μας (ένας τρόπος να ταξιδέψει κανείς χωρίς να πληρώσει διόδια, χωρίς άγχος για θέση πάρκινγκ...)
Μια ενδιαφέρον ιδέα που ενοχλεί, φυσικά, όσους έχουν συμφέροντα που συσχετίζονται με τα διόδια …..
οι προστατευτικές κατασκεύες είναι διπλές για να χωρέσουν πολλά άτομα όταν κάνει κρύο το χειμώνα
οι προστατευτικές κατασκεύες είναι διπλές για να χωρέσουν πολλά άτομα όταν κάνει κρύο το χειμώνα
DSC01972DSC01973
τα εμφανές σημάδια εγκατάλειψης
τα εμφανές σημάδια εγκατάλειψης