Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ένα μαγικό μουσικό τρίο απολαύσαμε χθες βράδυ στο bar kartell Κατερίνης! Τους εκπληκτικούς "Les Au Revoir"

Επιστρέφοντας προς τον Κολινδρό μετά τον νικηφόρο χθεσινό αγώνα στο Λιτόχωρο της ομάδος μπάσκετ, είπαμε να κάνουμε μία στάση να το διασκεδάσουμε λίγο....


Μετά από ένα πέρασμα για ποτό στο εκπληκτικό  Florian Bistro-Cafe στον πεζόδρομο Κατερίνης και φεύγοντας για να επιστρέψουμε, περάσαμε από το KARTELL design cafe και τότε ευχάριστες γλυκιές ρετρό μελωδίες που σου προέτρεπαν να τις προσέξεις  ήχησαν στα αυτιά μας.
Όντως μπαίνοντας στα ενδότερα του κέντρου διασκέδασης, είδαμε μία τραγουδίστρια που όμοιά της σε κίνηση και σκηνική παρουσία δεν πρέπει να υπάρχει, με μία χαρισματική φωνή να σαγηνεύει και να μαγεύει τους θαμώνες του μαγαζιού με ρετρό διασκευές, παλιότερες και νεότερες μεγάλες επιτυχίες πολλών ειδών μουσικής και σε διάφορες γλώσσες, συνοδευόμενη από μία κιθάρα και πλήκτρα.
Δεν γνωρίζαμε το γκρουπ από τη Θεσσαλονίκη, ρωτήσαμε όμως και μάθαμε ότι λέγονται  "Les Au Revoir" και πιστεύουμε ότι με την πρώτη ευκαιρία θα είμαστε τακτικοί θαμώνες τους στη Θεσσαλονίκη ή όπου αλλού θα εμφανίζονται.


Δεν θέλουμε να γράψουμε άλλα, ήταν απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ, απλώς σας προτρέπουμε να τους ακούσετε, όποτε μπορέσετε.
Δεν θα χάσετε, θα περάσετε υπέροχα, όπως περάσαμε κι εμείς χθες βράδυ.

Εδώ μπορείτε να δείτε βίντεο από τη χθεσινοβραδινή βραδιά