Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας έδωσε το δυναμικό παρόν στην Έκθεση Philoxenia 2015!

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας έδωσε το δυναμικό παρόν στην Έκθεση Philoxenia2015!
Το τετραήμερο 12 - 15 Νοεμβρίου οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας συμμετείχαν στην έκθεση Philoxenia ώστε να αποκτήσουν βιωματικές εμπειρίες εξασκώντας την τέχνη τους

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας και συγκεκριμένα οι σπουδαστές των Τομέων Επισιτισμού και Τουρισμού, για ακόμα μια χρονιά έδωσαν το παρόν στην έκθεση Philoxeniaυποστηρίζοντας τα περίπτερα των Περιφερειών Πελοποννήσου και Χαλκιδικής.
Αναλυτικά, οι σπουδαστές του Τομέα Τουρισμού βρέθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας Χαλκιδικής αναλαμβάνοντας την υποδοχή και την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, αποκομίζοντας τα εύσημα από τους παρευρισκόμενους.
Από μέρος τους οι σπουδαστές του Τομέα Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, σε συνεργασία με έμπειρους chef, δημιούργησαν γαστρονομικές απολαύσεις που «απογείωσαν» τους ουρανίσκους των επισκεπτών, με τοπικά εδέσματα και προϊόντα της Πελοποννήσου .
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας συνεχώς συμμετέχει σε κορυφαίες επαγγελματικές διοργανώσεις, με σκοπό να εφοδιάσει τους σπουδαστές του με πραγματικές εμπειρίες, που θα τους κάνουν να ξεχωρίσουν στην ειδικότητα τους.

Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406