Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης Παναγιώτης ζητά από τον ΕΛΓΑ την άμεση εκτίμηση των ζημιών που υπέστησαν οι βαμβακοπαραγωγοί του Δήμου του

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης Παναγιώτης ,με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, ζητά την άμεση εκτίμηση των ζημιών που υπέστησαν οι βαμβακοπαραγωγοί του Δήμου Αλεξάνδρειας, το οποίο έχει ως εξής:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ





Αλεξάνδρεια, 11-11-2015
Αριθ. Πρωτ.  38742


ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

                                       
Ταχ. Διεύθυνση:
Εθνικής Αντίστασης 42

ΠΡΟΣ:
κ. ΠΡΟΕΔΡΟ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ (Ε.Λ.Γ.Α)
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Μεσογείων 45
Τ.Κ. 115 10, ΑΘΗΝΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
κ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΓΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

593 00 Αλεξάνδρεια

Τηλέφωνο:
23333 50121

Fax:
23330 23625

Email:
info@alexandria.gr






Κύριε Πρόεδρε,

Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων ζημίας από τους βαμβακοπαραγωγούς του Δήμου μας, λόγω των βροχοπτώσεων της 21ης Οκτωβρίου 2015, παρακαλούμε όπως άμεσα στελεχωθεί το Υποκατάστημα της Βέροιας, από το απαραίτητο προσωπικό (γεωπόνους-εκτιμητές), για την άμεση καταγραφή των ζημιών που έχει υποστεί η καλλιέργεια του βαμβακιού στο Δήμο μας.

Το παραπάνω γεγονός κρίνει επιτακτική την ανάγκη άμεσης εκτίμησης των ζημιών, δεδομένου ότι οι επιπτώσεις είναι καταστροφικές και μη αναστρέψιμες, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να καλύψουν  στοιχειωδώς οι παραγωγοί ακόμη και τις οι οικογενειακές τους υποχρεώσεις σε συνδυασμό και με την δεινή οικονομική κατάσταση που βιώνει η ελληνική κοινωνία.
  

Με εκτίμηση
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ