Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Επιτροπής Ποιότητας Ζωής δήμου Βεροίας

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Π Ρ Ο Σ : Τα Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κ.κ.


1.
Ιορδάνη Κυρατλίδη
2.
Σωτήριο Στουγιάννο
3.
Λεωνίδα Ακριβόπουλο
4.
Ηλία Τσιφλίδη
5.
Διονύσιο Κουλουριώτη
6.
Χριστίνα Γαϊτάνου
7.
Γεώργιο Ορφανίδη
8.
Δημήτριο Τραπεζανλή

Κοινοποίηση : Γραφείο Νομικών Συμβούλων Δήμου Βέροιας

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 και της αριθμ. 2168 / 44721 / 08-09-2014 απόφασης Δημάρχου Βέροιας, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο, Μητροπόλεως 46, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, σε Τακτική Συνεδρίαση, που θα γίνει στις 04-11-2015, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 14:00 μ.μ., με θέματα ημερήσιας διάταξης, τα εξής:


Θέμα
1ο
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο  του σχεδίου για την  ¨ Σύνταξη Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων¨
Θέμα
2ο
Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο  για παραχώρηση χρήσης δημοτικού κοινόχρηστου υπαίθριου χώρου στο Κ.Υ.Ε. της εταιρείας ¨Ιωαννίδου Ευμ. – Καραγεώργος Χρ. & ΣΙΑ Ο.Ε.¨ 
Θέμα
3ο
Προσωρινή αφαίρεση ή μη της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας ¨Νοταρίδης Μ. & ΣΙΑ Ο.Ε.¨, για το κατάστημά της ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ¨ στην οδό Μητροπόλεως 44, στην Βέροια. 
Θέμα
4ο
Προσωρινή αφαίρεση ή μη της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας ¨Βοργιαζίδης Δ. – Κοντός Θ. Ο.Ε.¨, για το κατάστημά της ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ¨ στην οδό Αντ. Τσούπελη 1, στην Βέροια. 
Θέμα
5ο
Αφαίρεση ή μη της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας  ¨Βλαντής Αλ. – Μαρμαράς Φ. – Παλουκίδης Κ. Ο.Ε.¨, για το κατάστημά της ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΜΠΑΡ ¨ στην συμβολή των οδών  Πρ. Ηλία 13 & Ιπποκράτους. 
Θέμα
6ο
Αφαίρεση ή μη της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας ¨Καρσανίδης Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε.¨, για το κατάστημά της ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ¨ στην οδό Εληάς 1, στην Βέροια. 
Θέμα
7ο
Προσωρινή αφαίρεση ή μη της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας ¨Γιαννόπουλος Αντ. & ΣΙΑ Ο.Ε.¨ για το κατάστημά του ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΜΠΑΡ¨ στην οδό Εληάς  3, στην Βέροια. 
Θέμα
8ο
Προσωρινή αφαίρεση ή μη της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων της ONCEA ANGELA, για το κατάστημά της ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΜΠΑΡ¨ στον οικισμό της Μέσης της Δ.Κ. Βέροιας. 
Θέμα
9ο
Προσωρινή αφαίρεση ή μη της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων του ΠΑΤΡΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, για το κατάστημά του ¨ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ¨ στην οδό Παν. Τσαλδάρη 38, στην Βέροια. 
Θέμα
10ο
Προσωρινή αφαίρεση ή μη της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων του ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗ ΛΑΖΑΡΟΥ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, για το κατάστημά του ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΜΠΑΡ¨ στην οδό Εληάς 4, στην Βέροια. 
Θέμα
11ο
Επιβολή ή μη διοικητικών μέτρων στην Σαρακατσιάνου Χαρίκλεια του Δημοσθένη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιδότοπων. 
Θέμα
12ο
Ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ¨, της ONCEA ANGELA, που βρίσκεται  στον οικισμό της Μέσης της Δ.Κ. Βέροιας. 
Θέμα
13ο
Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για : Ανάκληση αδειών εκμετάλλευσης περιπτέρων, κατάργηση θέσεων περιπτέρων και απομάκρυνση κουβουκλίων περιπτέρων.


Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ

Απόψεις των ενδιαφερομένων μπορούν να κατατίθενται γραπτώς στη γραμματεία της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματός του.