Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Τάκη Φωτόπουλου 
«Το Χρονικό της Καταστροφής 2010-2015: Από τα Μνημόνια των συστημικών ΠΑΣΟΚ / ΝΔ στο ‘αριστερό’ Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ». 


Ο βασικός στόχος του βιβλίου αυτού είναι να δείξει, σε ένα είδος χρονικού της καταστροφής που ακολουθεί το γεγονότα της εποχής, τις απατηλές μεθόδους που χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν οι ξένες και ντόπιες ελίτ, με τα απόλυτα ελεγχόμενα από αυτές κανάλια, εφημερίδες (ακόμη και πολλά από τα δήθεν «εναλλακτικά» κοινωνικά μίντια), για να εξαπατήσουν κατ’ επανάληψη τα λαϊκά στρώματα που είναι τα κυρίως θύματα της παγκοσμιοποίησης. Ο προφανής στόχος ήταν βέβαια είτε να τα σπρώξουν στην απάθεια, είτε σε αποπροσανατολιστικά «κινήματα» διαφόρων ειδών, ώστε να περάσει πιο άνετα η πλήρης ενσωμάτωση της χώρας στη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης.

Το βιβλίο αναφέρεται και στην εγκληματική διαδικασία που οδήγησε στην «πάνδημη» (με 44% αποχή!) έγκριση του νέου «Αριστερού» Μνημονίου, με τις στημένες εκλογές του Σεπτεμβρίου. Ως απάντηση σε αυτή την έντεχνη και συστηματική απάτη των 5 ετών ο Φωτόπουλος εφιστά εκ νέου την προσοχή του αναγνώστη στην 'Εκκληση για ένα Μέτωπο Κοινωνικής και Εθνικής Απελευθέρωσης, για την ανατροπή της καταστροφής των λαϊκών στρωμάτων και γενικότερα των θυμάτων της παγκοσμιοποίησης.

Μετάβαση εδώ στα περιεχόμενα του βιβλίου και στη δυνατότητα αγοράς του ηλεκτρονικά, μέσω του site του δικτύου Περιεκτικής Δημοκρατίας.