Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Εντυπωσιάζει η Στράντζαλη στις ΗΠΑ

Η Όλγα Στράντζαλη συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις στις ΗΠΑ, με την χθεσινή εξαιρετική απόδοση να δείχνει ότι βρίσκει ρυθμό. Με την Ελληνίδα ακραία να εχει 18 επιθέσεις, 5
άμυνες, 4 μπλοκ και 1 άσσους το Πανεπιστήμιο του Μαιαμι νίκησε 3-1 σετ το Τζορτζια Τεκ. Η ομάδα της έχει 8 νίκες και 5 ήττες.
Το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια που φοιτά η Άντζελα Δέμπη δεν διανύει την καλύτερη περίοδο. Έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες, αλλά στο συνολο μετράει 6 νίκες και 8 ήττες. Σε όλη αυτή την πορεία η Δέμπη έχει 9 πόντους από επίθεση και 2 από άσσους.

Η Μαρία Γενιτσαρίδη είχε 9 πόντους στην ήττα του Πίτσμπουργκ από την Βιρτζίνια με 3-1. Συνολικά η ομάδα της έχει 12 νίκες και 4 ήττες. Η Ελληνίδα έχει αγωνιστιστεί και στους 16 αγώνες της ομάδας της με καλά ποσοστά.


13 νίκες και 4 ήττες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός των Κολούμπια Κούγκαρς της Ειρήνης Χατζηευστρατιάδου. Μάλιστα μετράει 9 συνεχόμενες νίκες με την Ειρήνη να συμμετέχει στα 16 από τα 17 ματς, δηλαδή σε όλα εκτός από την τελευταία νίκη με 3-0 επί του Στέφενες Κόλετζ.


Παμε τώρα του Γκότεκς του Σαν Ντιέγκο και την Αλεξάνδρα Ψωμά. Η ομάδα έχει 4 νίκες και 11 ήττες με την τελευταία να έρχεται με 3-0 από το Γουιόμινγκ. Η Ψωμά ήταν η πιο παραγωγική με 11 πόντους από επίθεση. Συνλικά έχει παίξει στα 39 από το 50 σετ της ομάδας.


http://www.volleynews.gr