Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Συνελήφθησαν 2 αδέρφια στην Ημαθία για κατά περίπτωση κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης

Ο συντονισμένος και αιφνιδιαστικός έλεγχος των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν 2
αδέλφια σε περιοχή της Ημαθίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και καλλιέργειας κάνναβης.
Πρόκειται για 2 ημεδαπούς ηλικίας 36 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
Ειδικότερα, χθες (07-10-2015) το μεσημέρι εντοπίστηκε ο 42χρονος άνδρας, ο οποίος με φορτηγό όχημα ιδιοκτησίας του , πήγε σε αγρόκτημα που διατηρεί σε περιοχή της Ημαθίας , όπου διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, 2 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 2 ,5 μέτρων τα οποία και εκριζώθηκαν .
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον παραπάνω χώρο εντοπίστηκε δενδρύλλιο κάνναβης προς αποξήρανση βάρους 110 γραμμαρίων , καθώς και 2 δοχεία που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια των φυτών, ενώ στο φορτηγό όχημα βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης την οποία κατείχε ο 36χρονος.
Ακολούθως διενεργήθηκε έλεγχος στις οικίες τους , όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 5 συσκευασίες που περιείχαν 526 γραμμάρια κάνναβης .
Οι συλληφθέντες που έχουν απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα, με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.