Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Χρυσή Αυγή - Τ.Ο. Πιερίας: Το παράδειγμα του Ιωάννη Καποδίστρια σε αντίθεση με τους σημερινούς πολιτικάντηδες

Μετά από τη μάχη των εκλογών, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Χρυσής
Αυγής Πιερίας ο συναγωνιστής Νίκος Χρυσομάλλης έκανε την αποτίμηση των αποτελεσμάτων και σχολιασμό της νέας πολιτικής κατάστασης. Η Χρυσή Αυγή εδραιώθηκε καθαρά στην τρίτη θέση αυξάνοντας τα ποσοστά της και το μέλλον προοιωνίζεται λαμπρό αφού οι λασπολογία και τα ψεύδη εναντίον της Χρυσής Αυγής από το καθεστώς και τα ΜΜΕ δεν φαίνονται να πτοούν τον ελληνικό λαό από το να ψηφίζει το εθνικιστικό κόμμα.
Από την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου η Τοπική Οργάνωση Πιερίας συνεχίζει τον κύκλο ομιλιών της με θέματα εθνικά, κοινωνικά και πολιτικά. Το θέμα της ομιλίας από τον συναγωνιστή Δημήτρη Φωτίου ήταν «η δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια», του γίγαντα αυτού της ελληνικής ιστορίας, που παράτησε πλούτη, κοινωνική θέση, δόξα για να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις στη ανασυγκρότηση του νεοσύστατου ελληνικού κράτους. Την ώρα που η διχόνοια και οι πολιτικές φιλοδοξίες άρχισαν να κλυδωνίζουν την ασφάλεια και αυτήν την ίδια την ύπαρξη του κράτους, ο Καποδίστριας με στιβαρό χέρι και πυγμή υπήρξε ο τιμονιέρης του κράτους, το οποίο το οργάνωσε, το ενδυνάμωσε και του έδωσε θεμέλια γερά για να ευημερήσει.

Επειδή όμως ο Καποδίστριας ήταν αληθινά αγνός πατριώτης, με την έννοια που τιμά και δέχεται η Χρυσή Αυγή, και όχι συμφεροντολόγος, όπως προτιμούν τα κόμματα του σημερινού κοινοβουλευτισμού, οι πλουτοκρατία, οι επίδοξοι πολιτικάντηδες της εποχής και οι υπηρέτες των ξένων συμφερόντων κατάφεραν και δολοφόνησαν τον εθνικό κυβερνήτη και σταμάτησαν την θετική πορεία του έθνους. Η Χρυσή Αυγή τιμά τον ήρωα και εθνικό πρότυπο Ιωάννη Καποδίστρια, που ως αγνός πατριώτης μπήκε πάμπλουτος στην πολιτική και δολοφονήθηκε πάμφτωχος.