Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Και ναί…Η 50άρα συνταξιούχος Φώφη Γεννηματά κατά των πρόωρων συντάξεων!

Εκτός του ότι ψηφίστηκε το πιο πλειοψηφικό και σκληρότατο μνημόνιο με κυβέρνηση αριστεράς (;), υπάρχει ακόμη μια τραγική πτυχή.

Οι παθογένειες της Ελλάδας εξακολουθούν όπως το υπερτροφικό δημόσιο και οι συνταξιούχοι των 45-50 ετών που στα ντουζένια τους χαίρονται τη ζωή με τη σύνταξη που τους πληρώνουμε τα υπόλοιπα κορόιδα παρά το γεγονός ότι το ασφαλιστικό σύστημα μιας χώρας που αντί να γεννά, γηράσκει, δε βγαίνει πλέον ούτε για όσους συνταξιοδοτούνται μετά από μια πραγματική επαγγελματική σταδιοδρομία.
Μια εκ των τυχερών αυτών ανθρώπων είναι και η κ. Γεννηματά, η οποία θα μπορούσε μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές, όταν το ΠΑΣΟΚ θα περάσει στην ιστορία, να αναδειχθεί σε πρόεδρο των νεαρών συνταξιούχων.
Στα 51 της όπως βλέπουμε στο βιογραφικό της στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Βουλής ότι είναι συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος. Καλά πότε εργάστηκε; Από τα 18 έως τα 35; Διότι από το 2000, δηλαδή στα 36 της, υπήρξε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στέλεχος κυβερνήσεων.
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΩΣ η κ. Γεννηματά που ψήφισε όλα αυτά τα σκληρά μέτρα στα ασφαλιστικά, ότι η ίδια μια χαρά επωφελήθηκε των προνομίων που ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κατά το παρελθόν νομοθέτησαν και τα οποία εξακολουθεί να απολαμβάνει.
Εν πάση περιπτώσει, το παράδειγμα της κ. Γεννηματά απογυμνώνει την πολιτική υποκρισία όλων αυτών που θέλουν μεν ΕΥΡΩΠΗ αλλά ΟΧΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Σε ποια χώρας της Ευρώπης βλέπεις γυναίκες στην ηλικία της κ. Γενημματά στη σύνταξη ή απόστρατους των 45 ετών με ονειρεμένες συντάξεις, σούπερ εφάπαξ και μετά να δουλεύουν με παχυλούς μισθούς μαύρα τρώγοντας το ψωμί άνεργων ανθρώπων;
Σε ποια χώρα της Ευρώπης επισκέπτεσαι υπουργείο οικονομικών και αντί για ένα άτομο, βλέπεις έξι στο πρωτόκολλο;
Ή πηγαίνεις στη ΔΟΥ για μια απλή μεταβολή που θα μπορούσε να γίνει μέσω taxisnet και αναγκάζεσαι να τρως δύο ώρες στεκόμενος από τη μια ουρά στην άλλη για να μπουν έξι υπάλληλοι στο ίδιο σύστημα αντί για έναν μόνο και μόνο διότι πρέπει να τους πληρώνουμε;
Και όχι μόνο αυτό αλλά να βλέπεις πχ την κ. Γεννηματά να μιλά για την Ευρώπη, το να δουλέψει η χώρα να πάει μπροστά και άλλες τέτοιες χαριτωμένες ανοησίες.
Η πλάκα είναι πως ούτε οι δανειστές ζητούν τον εδώ και τώρα τερματισμό αυτών των φαινομένων. Άρα ο στόχος τους, επιβεβαιώνεται, πως δεν είναι να καταστεί η Ελλάδα σοβαρό κράτος.
Όπως και να έχει, είτε μείνουμε είτε όχι στην Ευρώπη, μπροστά δεν πάμε με το μοντέλο «δουλεύοντας τα κορόιδα και πληρώνοντας τους έξυπνους».
Όχι να πληρώνει 100% προκαταβολή φόρου ο φουκαράς με τα 7000 ευρώ κέρδος, ήτοι του μένουν 280 ευρώ το μήνα να ζήσει, για να πληρώνεται η σύνταξη της Φώφης και της κάθε Φώφης και του κάθε Φούφουτου.
Όχι να κόψουμε εμείς το φαγητό των παιδιών μας με το νέο ληστρικό ΦΠΑ, για να πληρώνεται η σύνταξη της Φώφης.
Να επιστρέψουν τώρα όλοι αυτοί στη δουλειά. Να εργαστούν στην πράξη και όχι στα λόγια για την Ελλάδα της Ευρώπης που διακηρύττουν. Να διακοπούν τώρα οι συντάξεις των νεαρών μαζί με όποια άλλα προνόμια.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.

ΥΓ: Άραγε πόσους ακόμη συνταξιούχους α λα Φώφη μπορεί να βρούμε σε μια επόμενη γυροβολιά στα βιογραφικά των βουλευτών; – Στρατής Μαζίδης

- See more at: http://paradrasi.gr/