Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛ. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ 4η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας συμμετείχε στην 4η  Συνδιάσκεψη Σαρακατσάνικης Νεολαίας Ελλάδας και Διασποράς που
πραγματοποιήθηκε  στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Λιτόχωρο Πιερίας στις 11,12 και 13 Σεπτεμβρίου 2015.



Οι χορευτές συνοδευόμενοι από τον χοροδιδάσκαλο κ. Π. Παγωνίδη, χόρεψαν παραδοσιακούς μικρασιάτικους χορούς κερδίζοντας τον θαυμασμό και το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.



Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας  κ. Α. Μπογιατζής, είπε  χαρακτηριστικά ότι: «τέτοιες εκδηλώσεις ξεπερνούν τα όρια της καθημερινότητας και δίνουν στον λαό μας αυτό που του λείπει τα τελευταία χρόνια, το πάθος για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για να κατακτήσουμε το μέλλον της χώρας.».


Ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας  συγχαίρει και ευχαριστεί ολόθερμα  τους συντελεστές της διοργάνωσης και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ. Δ. Πασχάλη, για αυτήν την τόσο επιτυχημένη και μοναδική εκδήλωση. Επίσης ευχαριστούμε πολύ για το κάλεσμα και την συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου μας, για το αναμνηστικό που μας προσέφερε, για την ξεχωριστή φιλοξενία και γενικά για την υπέροχη βραδιά.

Ευχόμαστε ολόψυχα πάντα τέτοιες επιτυχημένες εκδηλώσεις!

                           Από το Διοικητικό Συμβούλιο                                                  
                                     Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                Βαλεντίνα Χατζηκωνσταντίνου