Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Μήνυμα Μαρίας Νικολαΐδου για τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη 2015

«Η ΤΕΛΕΙΑ και ο αρχηγός της δεν αποτελούν ούτε πολιτική παρένθεση ούτε πυροτέχνημα»


Σχεδόν μια εβδομάδα μας χωρίζει από την εκλογική αναμέτρηση «οπερέτα» η οποία γίνεται μόνο για προσωπικό όφελος της κυβέρνησης και όχι επειδή είναι απαραίτητη.
Είναι πλέον γνωστό ότι η «ΤΕΛΕΙΑ» δεν θα συμμετέχει για πολλούς λόγους, μεταξύ των κυριοτέρων είναι η διαμαρτυρία , η λίστα που είναι κατάφωρα άδικη για πολλούς υποψηφίους και η οικονομική αδυναμία για ένα νέο κόμμα που καλείτε να συμμετέχει για δεύτερη φορά μέσα σε 8 μήνες σε εκλογές,  με ότι συνεπάγεται αυτό οικονομικά.
Το να βρούμε «χορηγούς» είναι το μόνο εύκολο αλλά στην «ΤΕΛΕΙΑ» δεν μας αρέσει να δημιουργούμε «υποχρεώσεις».
Η απόφαση λοιπόν του αρχηγού του κόμματος Απόστολου Γκλέτσου να μην συμμετέχουμε σ αυτές τις εκλογές για τους παραπάνω λόγους με βρίσκει σύμφωνη και τον συγχαίρω που αντί να υποκύψει και να ενσωματωθεί στο σάπιο πολιτικό σύστημα που λυμαίνεται αυτή τη στιγμή τη χώρα μας, όπου η διαφθορά αποτελεί κανόνα και όχι εξαίρεση, προτίμησε να μείνει πιστός στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει η «ΤΕΛΕΙΑ» μακριά από προσωπικά συμφέροντα και συμβιβασμούς.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω  από καρδιάς τους φίλους, τα μέλη  αλλά και τους ψηφοφόρους της «ΤΕΛΕΙΑΣ» που έσπευσαν να συσπειρωθούν  και να δείξουν την υποστήριξή τους σε μένα προσωπικά αλλά και σε όλους τους υποψηφίους του κόμματος.
Τους ενημερώνω ότι παραμένουμε ενεργοί στην πολιτική σκηνή, δεν επαναπαυόμαστε, παρακολουθούμε προσεκτικά τις πολιτικές εξελίξεις και μετά τις εκλογές συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους Δημοκρατικούς θεσμούς, πιο δυναμικά απ’ ότι πριν.
Η «ΤΕΛΕΙΑ» ανατάραξε τα νερά της πολιτικής με το σημαντικό ποσοστό που πέτυχε στις τελευταίες εκλογές. Γι αυτό το λόγο πολλοί επιχείρησαν  με διάφορους τρόπους ν ανακόψουν την πορεία της.
Το τελευταίο διάστημα διάφοροι πολιτικοί χώροι μου πρότειναν συνεργασία. Δυστυχώς όμως γι αυτούς και ευτυχώς για τους ψηφοφόρους που με εμπιστεύτηκαν , δεν πέρασε στιγμή απ’ το  μυαλό μου  ν’ αλλάξω πολιτική στέγη. Δεν είμαι, ούτε θα γίνω επαγγελματίας πολιτικός που μόνο του μέλημα είναι ν’ αποκτήσει καρέκλες και αξιώματα.
Η «ΤΕΛΕΙΑ» και ο αρχηγός της Απόστολος Γκλέτσος, δεν αποτελούν πολιτική παρένθεση ή πυροτέχνημα αλλά την εξαίρεση σ’ ένα σάπιο πολιτικό σύστημα που το μόνο που κάνει είναι να κοροϊδεύει τους πολίτες και να οδηγεί τη χώρα στο γκρεμό.

Μαρία Νικολαΐδου
Πολιτευτής Ν. Πιερίας &
μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας

κόμματος «ΤΕΛΕΙΑ- Απ. Γκλέτσος»