Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Εργασίες συντήρησης σε παιδικούς σταθμούς και κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Κατερίνης

 Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες συντηρήσεων και επισκευών στoυς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κατερίνης. Στόχος σε όλη τη διάρκεια του χρόνου αποτελεί η μέριμνα για την
εξασφάλιση στα παιδιά προσχολικής ηλικίας των κατάλληλων υποδομών και εγκαταστάσεων, προκειμένου να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες φιλοξενίας τους.


Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσονται οι εργασίες και ειδικότερα ελαιοχρωματισμοί και επιχρίσματα, που πραγματοποιήθηκαν από συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, στον Α’ Παιδικό Σταθμό της  Δημοτικής Ενότητας Παραλίας.
«Οι εργασίες τόσο στο συγκεκριμένο παιδικό σταθμό, όσο και στο σύνολο των σταθμών του Δήμου εξασφαλίζουν συνθήκες λειτουργικότητας, αισθητικής και ασφάλειας» επισημαίνει σε δήλωσή του ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τεχνικής Υπηρεσίας Κώστας Τσιουκάνης, ο οποίος συντονίζει τις παρεμβάσεις.


Αισθητική αποκατάσταση των πλατειών της Τοπικής Κοινότητας Παραλίας
Παράλληλα,  με την αναβάθμιση της πλατείας στις οδούς Λεωφόρου Στρατού και Παύλου Μελά, της οποίας οι παρεμβάσεις διανύουν το πρώτο στάδιο της συνολικής ανάπλασης, 
ολοκληρώνονται οι  εργασίες συντήρησης και αισθητικής αποκατάστασης των πλατειών  της Παραλίας.