Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ «ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ»

 Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, ο Δήμαρχος Δίου - Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος, και ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Καλαϊτζής, συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου
Βροντούς Γιάννη Τσιμήτρη και τα μέλη Κώστα Βάγια και Κωνσταντή Σπανό, καθώς και άλλους συγχωριανούς του Δημάρχου. Η συνάντηση έγινε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Καταφυγίου Κρεββάτια, μια τοποθεσία αντιπροσωπευτική της μοναδικής φύσης του Ολύμπου, κατάφυτη με ψηλά έλατα και οξιές.
Στην συνάντηση ο Δήμαρχος ενημέρωσε για την άμεση εκτέλεση των βελτιωτικών έργων της χαλικόστρωτης οδού (μήκους 8.5 χλμ), που οδηγεί στα Κρεβάτια και τις εργασίες αναμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου, στην πηγή «Καρούτια». Το έργο είναι ιδιαίτερης σημασίας, αφού αποσκοπεί στη βελτίωση της διαδρομής που οδηγεί στην, άγνωστη σε πολλούς μύστες της ορειβασίας, βόρεια πύλη εισόδου του Ολύμπου.
Η περιήγηση του Δημάρχου ολοκληρώθηκε με τη μετάβαση στη θέση «Αράπης» και τις πηγές της Αγίας Κόρης, όπου κατέγραψε τα εγγειοβελτιωτικά έργα που πρέπει να πραγματοποιηθούν και δεσμεύτηκε για την άμεση την υλοποίησή τους.