Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»

Την Κυριακή 7 Ιουνίου, για 3η συνεχόμενη χρονιά, το προσωπικό του καταστήματος Κωτσόβολου Κατερίνης, συμμετείχε στην Ημέρα Καλής Πράξης,  διοργανώνοντας ένα
πολύ όμορφο παιδικό πάρτι για παιδιά που υποστηρίζει ο Σύλλογος «ΒΕΝΙΑΜΙΝ».
Τα παιδιά μαζί με τις μητέρες τους απόλαυσαν, το παιχνίδι, την ξεγνοιασιά, τα νόστιμα κεράσματα καθώς και τα ωραία ομαδικά παιχνίδια του κλόουν αλλά και τον χορό με χαρούμενη μουσική.
Πιστοί στη αγάπη προς τα παιδιά, οι υπεύθυνοι του τοπικού καταστήματος ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ έδειξαν με έμπρακτο τρόπο το ενδιαφέρον τους για τους μικρούς φίλους μας .
Όλοι πέρασαν πολύ όμορφα.  Ο πρόεδρος του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» κ. Χάρης Αναστασίου και το Δ.Σ του συλλόγου, ευχαριστούμε θερμά τον υπεύθυνο του καταστήματος αλλά και όλο το προσωπικό που χάρισαν χαμόγελα στα παιδιά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» και ελπίζουμε αυτή η πράξη τους να βρει και άλλους μιμητές.
Εκ μέρους του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»



******************************************************************************
Ο «Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ» είναι ένας ανεξάρτητος φιλανθρωπικός φορέας, ιδρύθηκε το 1994 με απόφαση του Πρωτοδικείου Κατερίνης, με έδρα την Κατερίνη . Από την ίδρυσή του, ο «BENΙΑMIN» έχει συμπαρασταθεί σε περισσότερα από 1200 παιδιά. Μπορείτε και εσείς να στηρίξετε την προσπάθειά του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» είτε μέσω κάποιας χρηματικής δωρεάς, είτε με δωρεά σε είδος (τρόφιμα, παιχνίδια) είτε αγοράζοντας κάποιο προϊόν από το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα  shop.benjaminorphans.com .
Για περισσότερες πληροφορίες
Τηλέφωνο επικοινωνίας.: 23510-22005      Web: www.benjaminorphans.com
Email: benjaminorphans@gmail.com          Facebook:  www.facebook.com/benjaminorphans