Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Ηλίας Παναγιώταρος: Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι!

Ο Βουλευτής Β' Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, στην Επιτροπή με θέμα «Σ/Ν Τροποποίηση διατάξεων Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας-Ενσωμάτωση στην Ελληνική έννομη τάξη των
Οδηγιών 2011/98/ΕΕ & 2014/14/38 ΕΕ και άλλες διατάξεις» εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης για την -με συνοπτικές διαδικασίες-  ψήφιση ενός τόσο σοβαρού νομοσχεδίου, που αφορά στην τροποποίηση των διατάξεων του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας υπέρ των λαθρομεταναστών.
Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος τόνισε ότι πρόκειται για μια υποχρέωση καταφανέστατα επιβεβλημένη από τους μνημονιακούς εντολείς εις βάρος της χώρας μας και του Ελληνικού Έθνους, υπενθυμίζοντας ότι βασικές διατάξεις του εκτρώματος που είχε εισηγηθεί ο τότε αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, και ψηφίστηκαν επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ, κρίθηκαν αντισυνταγματικές από το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος επεσήμανε ότι η τροποποίηση του εν λόγω Κώδικα καταδεικνύει την ανεύθυνη μεταναστευτική πολιτική των ελληνικών κυβερνήσεων, καθώς αποβλέπει στην οικονομική εξασφάλιση και ενσωμάτωση των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην ήδη δημογραφικά αλλοιωμένη και οικονομικά επιβαρυμένη ελληνική κοινωνία, μια ύποπτη πολιτική που δεν εφαρμόζεται σε κανένα άλλο κράτος.
Η Ιθαγένεια είναι κάτι ιερό, που απονέμεται στην χώρα μας βάσει του Δικαίου του Αίματος, αλλά οι αριστεροί συντάκτες και οι "φιλεύσπλαχνοι" των λοιπών κομμάτων είναι πλέον οι φανατικότεροι θιασώτες και τα έμμισθα όργανα της παγκοσμιοποίησης.
Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος κατέληξε λέγοντας ότι «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι»  και ότι η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί σε κάθε προσπάθεια παραποίησης της ένδοξης Ελληνικής Ιστορίας, της ισοπέδωσης της Θρησκείας και της διάλυσης του Εθνικού κοινωνικού ιστού.

ΒΙΝΤΕΟ:



Χειρότερο μνημόνιο από ΠΑΣΟΚ - ΝΔ φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ

 Το μνημονιακό πακέτο της συγκυβέρνησης που αρνούνται να δεχθούν οι τοκογλύφοι περιλαμβάνει όλα τα επαχθή μέτρα των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - ΝΔ για ακόμη πιο ληστρικούς φόρους με στόχο την οριστική διάλυση της μεσαίας τάξης και την περαιτέρω συρρίκνωση της οικονομίας.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου