Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

45 ΚΑΛΛΟΝΕΣ-ΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΟ 4ο ΡΑΛΛΥ ΟΛΥΜΠΟΥ που έγινε στην Παραλία Κατερίνης

 Με τσακπινιά και χάρη που μόνο εκείνες διαθέτουν, διαγωνίστηκαν στους δρόμους της Πιερίας και με την γοητεία τους κέρδισαν τον θαυμασμό όλων . Ο λόγος για τις 45 καλλονές,
τα μοναδικά συλλεκτικά αυτοκίνητα, που διαγωνίστηκαν για την 1η θέση στο 4ο Ράλλυ Ολύμπου, ανάμεσα στους φημισμένους και μοναδικούς τουριστικούς προορισμούς της Πιερίας.


Το περασμένο Σάββατοκύριακο 9 και 10 Μαίου 2015 οι λάτρεις του κλασσικού αυτοκινήτου, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν απο κοντά τις “κυρίες” της παλιάς εποχής. Μοναδικά συλλεκτικά κομμάτια σε έναν μοναδικό ρόλο εντυπωσιασμού και γοητείας επιδώθηκαν με επιτυχία στο μεγάλο αθλητικό γεγονός που πραγματοποίησαν από κοινού οι διοργανωτές Ε.Ο.Ο.Ε, και Σ.Ι.Α.Β.Ε, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων και δημοσιογράφος  Απόστολος Λάγιος, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Σκοτίνας και η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας και Ενοικιαζομένων Δωματίων Παραλίας.


Το ιστορικό 4ο ράλυ κλασσικού αυτοκινήτου, που έγινε θεσμός στην Πιερία, κέντρισε με επάξιο τρόπο το ενδιαφέρον των φίλων του παλιού αυτοκινήτου με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα(Κρήτη, Χαλκίδα, Βόλο, Δράμα, Σέρρες, Αθήνα, Θεσσαλονίκη), κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.


Η εκκίνηση δόθηκε από τη Παραλία Κατερίνης με θεαματικές – δέλεαρ διαδρομές για τους οδηγούς, στους μαγευτικούς προορισμούς του Ολύμπου και τερματισμό πάλι πίσω στην Παραλία Κατερίνης


Την εκδήλωση πλαισίωσαν πλήθος κόσμου απο την Πιερία και όχι μόνο, αλλα και τουρίστες που δεν σταματούσαν να φωτογραφίζουν τόσο τις “κυρίες” όσο και τους διαγωνιζόμενους. Μεταξύ άλλων, την τελετή λήξης παρακολούθησαν, ο αγαπημένος σε όλους Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης & Πλαταμώνα Γεώργιος, ο Λιμενάρχης Παραλίας κ. Δημήτρης Χριστοδούλου και εκ μέρους της Τροχαίας η κ. Γκουτζίκα.
Σε όλους τους διοργανωτές αλλά και συμμετέχοντες δώθηκαν αναμνηστικές πλακέτες, καθώς και σε εκείνους που με το δικό τους τρόπο έβαλαν το λιθαράκι για την άρτια διεξαγωγή του ράλυ.
Τιμήθηκε με πλακέτα ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος της διοργάνωσης Απόστολος Λάγιος για την προσφορά του για να γίνει η εκδήλωση, επίσης μ τιμήθηκε και ο Σεβασμιότατος Κατερίνης-Κίτρους και Πλαταμώνος κ.Γεώργιος.ο Λιμενάρχης Πιερίας κ. Δημήτρης Χριστοδόλου, εκ μέρους της Τροχαίας η κ.Γκουτζίκα, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Νέων Σκοτίνας κ.Κώστας Γανωτής και οι Πρόεδροι της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας και Ενοικιαζομένων Δωματίων κ.Γιάννης Χολέβας και Γρηγόρης Βειδαμινίδης,
Εκείνο όμως που αξίζει να σημειωθεί είναι η συμμετοχή των χορευτικών συγκροτημάτων που έκλεψαν καρδιές και ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραλίας,το γυμναστήριο Μάτζικ Κατερίνης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος <ΝΕΑ ΠΟΛΗ> Κατερίνης.


Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα στην Γενική κατηγορία πρώτευσαν οι:  Διομήδης Οικονομίδης με Wolksvagen, Νίκος Λαμπρόπουλος με BMW 2002 gti και τρίτος ο Γιώργος Αδάμος με Triumf Nk3 (μέλος της Σ.Ι.Α.Β.Ε.). 
Στην κατηγορία G πρώτος τερμάτισε ο Χρήστος Δουλγκέρης με Alfa Romeo Αlfasud, δεύτερος ο Αγγελος Βούλτσιος , με DSV Citroen και τρίτος ο Ορέστης Πετσαλάκης με Matra Baghira. Tέλος, στην ειδική κατηγορία βραβεύτηκε ο Χρήστος Τσιρμπουλής απο την Κατερίνη με την Porche.

Διοργανωτές και συμμετέχοντες ανανέωσαν το επόμενο ραντεβού τους για το 2016, ικανοποιημένοι από την επιτυχία της φετινής.