Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Παιδικό Φεστιβάλ «Παραθινούπολη 2015»

 Παιδικό Φεστιβάλ «Παραθινούπολη 2015»
Με την υποστήριξη του Τομέα Προσχολικής Αγωγής  του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

  
Ο Δήμος Καλαμαριάς, για 15η συνεχή χρονιά διοργανώνει το μεγαλύτερο παιδικό φεστιβάλ στη Β. Ελλάδα, το «Παραθινούπολη 2015». Φέτος το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 24 Μαΐου, στην Πλαζ Αρετσούς και το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας θα είναι αποκλειστικός υποστηρικτής εκπαίδευσης!

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος εντελώς δωρεάν, στις δραστηριότητες και τα παιχνίδια που θα πραγματοποιούν οι εθελοντές της διοργάνωσης.


Οι σπουδάστριες του Τομέα Προσχολικής Αγωγής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας,  ετοίμασαν για τα παιδιά μουσικοκινητικά παιχνίδια, αναγνώσεις παραμυθιών και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, για ακόμα μια φορά συμμετέχουν σε δράσεις που έχουν ως στόχο την απόκτηση εμπειρικών γνώσεων, την ενδυνάμωση της κοινωνικότητας και την ενίσχυση του αισθήματος προσφοράς των σπουδαστών τους.


Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406 www.iek-xini.edu.gr | iek@xinis.net | www.facebook.com/iekxinithessaloniki