Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Νάϊρα Αλεξοπούλου "Αυτοκαταστρέφομαι"

Η InSideOut music web promotion με χαρά καλωσορίζει στο δυναμικό της τη Νάϊρα Αλεξοπούλου, την ανακάλυψη του Ομίλου Μαρασούλη που με την εντυπωσιακή της
παρουσία στην πίστα, την ιδιαίτερη ερμηνεία και την εκρηκτική της εμφάνιση, κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Έχοντας σημαντικές μουσικές σπουδές και συνεργασίες με ονόματα όπως, ο Βασίλης Καρράς, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Στέλιος Ρόκκος και Χρήστος Χολίδης και προηγούμενες κυκλοφορίες,

έρχεται σήμερα μέσα απο τη συνεργασία της με την InSideOut music web promotion και παρουσιάζει το νέο της digital single που θα κυκλοφορήσει μέσω της 14 Music με τίτλο «Αυτοκαταστρέφομαι» σε μουσική του γνωστού επιτυχημένου μουσικοσυνθέτη και ενορχηστρωτή Παναγιώτη Μπρακούλια και σε στίχους τουΔημήτρη Πολυχρόνη, θέλοντας να συνεχίσει την διακεκριμένη και ανοδική της πορεία στα μουσικά δρώμενα της χώρας.

Η Ναΐρα Αλεξοπούλου γεννήθηκε στην Αρμενία και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία τριών ετών. Από μικρή ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια, κάτι που υλοποίησε μεγαλώνοντας. Έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Στέλιος Ρόκκος και Χρήστος Χολίδης.

Η Νάιρα Αλεξοπούλου γεννήθηκε για να τραγουδά. Οι σημαντικές μουσικές σπουδές συνετέλεσαν ώστε να μπουν οι γερές βάσεις σε μια ήδη χαραγμένη ανοδική πορεία. Οι λόγοι που έκαναν την ενασχόλησή της με το τραγούδι περισσότερο από βέβαιη… ήταν πολλοί. Η καλλιτεχνική οικογένεια - ο πατέρας της βιρτουόζος στο βιολί και η μητέρα ξεχωριστή φωνή. Η αρμένικη καταγωγή της που μαρτυρά ότι έχει τη μουσική στο αίμα της, αλλά και η ίδια που από 5 ετών έπαιζε πιάνο και τραγουδούσε!

Η Νάϊρα είναι ανακάλυψη του Ομίλου Μαρασούλη. Με εντυπωσιακή παρουσία στην πίστα, ιδιαίτερη ερμηνεία και εκρηκτική εμφάνιση η Νάϊρα κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή.

Έχοντας προηγούμενες κυκλοφορίες στις αρχές του 2015 συνεργάζεται με την InSideOut music web promotion και παρουσιάζει το νέο της digital single μέσω της 14 Music με τίτλο «Αυτοκαταστρέφομαι» σε μουσική του γνωστού επιτυχημένου μουσικοσυνθέτη και ενορχηστρωτή Παναγιώτη Μπρακούλια και σε στίχους του Δημήτρη Πολυχρόνη, θέλοντας να συνεχίσει την διακεκριμένη και ανοδική της πορεία στα μουσικά δρώμενα της χώρας.

Data

Released 2015
Format Digital single
Type Mp3 format
Genre Pop - Folk
Price 0.00 €
Length 3:07
Country ΕΛΛΑΔΑ
Label 14 Music

Review

Digital Single
Μουσική: Παναγιώτης Μπρακούλιας
Στίχοι: Δημήτρης Πολυχρόνης




'Έπαιξαν οι μουσικοί:
Κιθάρες: Γιάννης Περδικάρης
Κρουστά: Τάσος Λυμπέρης
Βιολί: Γιώργος Σουσούνης
Πλήκτρα: Κώστας Λαϊνάς
Τζουρά – Cumbus: Παναγιώτης Μπρακούλιας

Ενορχήστρωση - Programming: Παναγιώτης Μπρακούλιας
Ηχογράφηση - Μίξη - Mastering: Παναγιώτης Μπρακούλιας
(Track Factory Recording Studio)
Artwork - Εξώφυλλο: Γιώργος Ρηγόπουλος
Διεύθυνση παραγωγής: Παναγιώτης Μπρακούλιας