Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Έκκληση Νικολούλη: Ψάξτε γύρω από τη σχολή για τον Γιακουμάκη. Νέες μαρτυρίες για τον αγνοούμενο φοιτητή

Νέα στοιχεία για τον αγνοούμενο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη έφερε στο φως η χθεσινοβραδυνή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Οι φωνές στις τουαλέτες, το χαμένο μπρελόκ, το μοναστήρι και η έκκληση της δημοσιογράφου οι έρευνες να επικεντρωθούν γύρω από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων
Σήμερα στις 11 εκατοντάδες πολίτες αναμένεται να συγκεντρωθούν στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά με σκοπό να ξεχυθούν όλοι στους δρόμους της πόλης για να αναζητήσουν τον Βαγγέλη. Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ, Γιώργος Τσούκαλης, που έχει αναλάβει την υπόθεση, θα χωρίσει σε γκρουπ τους παρευρισκόμενους και θα τους καθοδηγήσει.
Το κάλεσμα έγινε μέσω Facebook μέσω της σελίδας «ΒΟΗΘΑΜΕ όλοι να βρεθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης» την οποία διαχειρίζεται η αδερφή του Βαγγέλη, Ελένη.

Διαβάστε ακόμα: Βγαίνουν στο δρόμο για να βρουν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Νέες μαρτυρίες στο "Φως στο Τούνελ"
Στις προσπάθειες εντοπισμού έχει συμβάλλει σημαντικά και η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, η οποία έχει αφιερώσει δύο εκπομπές της στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, η έρευνα της εκπομπής εστίασε στη Γαλακτοκομική Σχολή και στην κοντινή παραλίμνια περιοχή, δείχνοντας ότι ο 20χρονος αγνοούμενος απ’ το Ρέθυμνο δεν έφτασε στην πόλη των Ιωαννίνων όπως αρχικά είχε λεχθεί. Βγήκε οργισμένος από τη Σχολή, κινήθηκε εκεί γύρω και επέστρεψε.
Το γεγονός επιβεβαίωσε μάρτυρας απ’ τη Γαλακτοκομική Σχολή που μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη. Γύρω στις τρεις παρά τέταρτο είδε τον Βαγγέλη στο χώρο της Εστίας και του μίλησε. Η μαρτυρία της για την ώρα διασταυρώθηκε και για τους χώρους όπου είχε κινηθεί πριν τον δει.
Ο φοιτητής παρά το γεγονός ότι εκείνη την ώρα είχε επιστρέψει στην Εστία, δεν επέστρεψε στο δωμάτιο του όπως ισχυρίζεται ο συγκάτοικος του. Βρέθηκε πάλι με τη παρέα των «σκληρών» συμπατριωτών του;

Διαβάστε ακόμα: Εκπομπή "Φως στο Τούνελ": Σοκαριστικές αποκαλύψεις Νικολούλη για τον φοιτητή στα Γιάννενα

«Άκουσα δυνατές φωνές στις τουαλέτες…»
Σημαντική είναι η μαρτυρία ενός άλλου φοιτητή. Όπως είπε γύρω στις δύο παρά τέταρτο που ο Βαγγέλης βγήκε απ’ το δωμάτιο του για να πάει στις εξωτερικές τουαλέτες, άκουσε δυνατές φωνές και στη συνέχεια την πόρτα του δωματίου ν’ ανοίγει και να κλείνει με δύναμη.
Στην τραπεζαρία της Σχολής όπου βρέθηκε η δημοσιογράφος, άτομο απ’ την παρέα των Κρητικών ισχυρίστηκε ότι τον συνάντησε μετά το φαγητό τους στο χώρο των δωματίων. Τι σοβαρό συνέβη ανάμεσα τους που οδήγησε τον Βαγγέλη στη φυγή;
Το μπρελόκ του αγνοούμενου

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ