Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Δεύτερος Σύλλογος στην Ελλάδα ο Άθλος Κατερίνης!

 Το Σάββατο 21-03-2015 στο Δήμο Μαραθώνα πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ελληνορωμαϊκής Πάλης στην κατηγορία των Παίδων. Ο Άθλος
Κατερίνης κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλοπάτι του βάθρου νικώντας μεγάλους συλλόγους με ιστορία και έφερε το κύπελλο στην πόλη μας. Την πρώτη θέση κατέλαβαν οι «Ευπυρίδαι» Άνω Λιοσίων και την τρίτη ο «Μίνωας» Κρήτης.
Ο Νικήτας Γαβριήλ, ο οποίος πάλεψε μια κατηγορία πάνω ηλικιακά αλλά και 4 κιλά πιο ελαφρύς από την κατηγορία του, βγήκε πρωταθλητής Ελλάδος. Ο Νικήτας Εμμανουήλ κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Οι Μουταφίδης Δημήτριος και Χαλκίδης Παρασκευάς γύρισαν στην πόλη μας με το χάλκινο μετάλλιο.
Στην ίδια αποστολή και με προπονητή επίσης τον Τσεντίδη Σάββα συμμετείχαν  οι αθλητές του Αρχελάου Μπάφραλης Χρήστος, κατακτώντας τη τρίτη θέση και Ζαπουνίδης Χρήστος την έκτη θέση, καθώς επίσης και οι αθλητές του Μέγα Αλέξανδρου, Κωνσταντινίδης Γιώργος και Δανανάς Δημήτρης κατακτώντας την πέμπτη θέση πανελλαδικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν αθροίζονταν οι βαθμοί όλης της αποστολής του προπονητή η Κατερίνη θα έβγαινε πρώτη και με διαφορά στην βαθμολογία. 
Μεγάλη προσπάθεια και πολλές θυσίες κάνουν οι αθλητές για να φέρουν αυτά τα αποτελέσματα πίσω στην πόλη μας.  Ο κ. Τσεντίδης με τους βοηθούς προπονητή, Ταμό Κωνσταντίνο και Χνούδα Νικόλαο, είναι δίπλα στους αθλητές σε αυτή τους την προσπάθεια και ευχαριστούν που οι Κατερινιώτες στέκονται μαζί τους, κοντά στους συλλόγους και τους αθλητές.