Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου «Κρίσεις επιΚρίσεων» την Παρασκευή 6 Μαρτίου στην Κατερίνη



«Κρίσεις επιΚρίσεων» είναι ο τίτλος του 9ου  βιβλίου του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Όστρια».

Ο συγγραφέας «εμπνέεται» από  την κρίση και τη δοκιμασία της ζωής, την κρίση με τις επιπτώσεις της στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή αλλά και στις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων της “μνημονιακής”  Ελλάδας.
Η κρίση και η κρίση μας, η κριτική, οι  κρίσεις και οι επικρίσεις, οι προβληματισμοί και η στάση μας στο νέο περιβάλλον που ζούμε, το σοκ της κοινωνίας και του καθένα χωριστά, η παρακμή, η πτώση, η τραγωδία,  η χαμένη αξιοπρέπεια και περηφάνια, η ανθρωπιστική κρίση αλλά και η πίστη για αλλαγή, για ανατροπή, οι προσδοκίες για έναν κόσμο  καλύτερο, το δικαίωμα στο όνειρο, δίνουν το στίγμα της νέας συγγραφικής δουλειάς του, που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες.
Οι εκδόσεις “ΟΣΤΡΙΑ” και η Ένωση Συγγραφέων Πιερίας σας καλούν στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου που γίνεται στην Κατερίνη την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015, ώρα 9μμ, στο Ξενοδοχείο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» (στο κέντρο της Κατερίνης).Θα μιλήσουν:
η συγγραφέας κ. Γεωργία Κακαλοπούλου,  ο κ. Ευγένιος Παπαδόπουλος,  δημοσιογράφος ΔΙΟΝ Τηλεόραση –θεατρικός συγγραφέας και ο κ.  Γιώργος Χανδόλιας, ηθοποιός –σκηνοθέτης.  Αποσπάσματα θα διαβάσουν  ηθοποιοί του θεάτρου «Commedia –Θανάσης Μαργαρίτης». Στο χώρο της βιβλιοπαρουσίασης θα  εκθέσει έργα του ο γνωστός γλύπτης Σωτήρης Νέστωρας δείχνοντας την άρρηκτη σχέση γλυπτικής και θεάτρου από την αρχαιότητα ως σήμερα. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Βαγγέλης Ζαμαντζάς,  δημοσιογράφος των εφημερίδων «ΕΠΤΑ» και «ΠΟΛΙΤΕΙΑ». Η είσοδος για το κοινό είναι  ελεύθερη.