Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Μαθήματα σκάκι για παιδιά Δημοτικού διοργανώνει ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κολινδρού

Στο πλαίσιο οργάνωσης εξωσχολικών δραστηριοτήτων από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κολινδρού, σας ανακοινώνουμε
ότι θα ξεκινήσει τμήμα εκμάθησης σκάκι για τα παιδιά του δημοτικού.
Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν ικανότητες στρατηγικής, μνήμης, αυτοσυγκέντρωσης, αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης.
Το σκάκι βοηθά στην κοινωνικοποίηση των παιδιών φέρνοντας τα σε επαφή με άλλα παιδιά διαφορετικής ηλικίας, φύλου, σωματικής διάπλασης και χαρακτήρα. Έτσι αποκτούν κοινό χόμπι καθώς και ομαδικό πνεύμα όταν συμμετέχουν σε ομαδικούς αγώνες σε επίπεδο σχολείου ή συλλόγου.
Τα μαθήματα θα διεξάγονται μία φορά την εβδομάδα ημέρα που θα οριστεί (πιθανότατα Δευτέρα ή Τρίτη) στην αίθουσα δεξιώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κολινδρού και μπορούν να συμμετέχουν μαθητές από την Α΄ έως την ΣΤ΄ τάξη.
Εγγραφές γίνονται συνέχεια και μπορούν να εγγραφούν παιδιά δημοτικού από οποιοδήποτε δημοτικό σχολείο του Κολινδρού και της ευρύτερης περιοχής το επιθυμούν.
Πληροφορίες, εγγραφές στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κολινδρού.
Υπεύθυνοι επικοινωνίας : Διονύσιος Λακασάς (6946908425) και Βάσω Πέλλα (6947152117)
 Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.