Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015

Eurovision 2015: Το TLIFE στην παρουσίαση των τραγουδιών του ελληνικού τελικού! Όλα όσα έγιναν

Η παρουσίαση των τραγουδιών του ελληνικού τελικού της Eurovision πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Οι υποψήφιοι καθώς και οι
δημιουργοί έφτασαν γεμάτοι αγωνία αλλά και ενθουσιασμό για τα πρώτα σχόλια των κομματιών τους. Το TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα!


Οι οικοδέσποινες του ελληνικού τελικού της Eurovision με total look BSB

 Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ηΜαίρη Συνατσάκη που θα είναι και οι οικοδέσποινες της βραδιάς του ελληνικού τελικού. "Είναι ευλογία που κάνουμε αυτό το πράγμα μαζί με τη Μαίρη. Είναι πολύ μεγάλη χαρά να δουλεύεις με μία κολλητή σου φίλη γιατί δεν υπάρχει ίχνος ανταγωνισμού και προβλήματος. Επειδή μοιάζουμε και ταριάζουμε πολύ, ταιριάζουν οι απόψεις μας για το πώς βλέπουμε αυτή τη βραδιά", δήλωσε στην Τατιάνα και την εκπομπή Μία η Ντορέττα.

Το Eurosong 2015 θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου στο Έναστρον και τα τραγούδια θα διαγωνιστούν με την εξής σειρά:

C-Real
Θωμαή Απέργη
Barrice
Shaya
Μαρία Έλενα Κυριάκου



Εμφάνιση με ρόλο έκπληξη θα κάνει στον ελληνικό τελικό η Έλενα Παπαρίζου με αφορμή την συμπλήρωση των 10 ετών από την δική της νικητήρια συμμετοχή στον ευρωπαικό μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού με το "My nymber one". Η τραγουδίστρια θα είναι στην κριτική επιτροπή.



Πάρε μία γεύση από τα κομμάτια που θα διεκδικήσουν να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον λαμπερό διαγωνισμό, που φέτος θα γίνει στην Αυστρία!


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ