Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Ευάγγελος Λαγδάρης, στο πλαίσιο των επαφών του με πολιτικούς παράγοντες και φορείς για την προώθηση των προβλημάτων του
δήμου μας, επισκέφτηκε στις 19 Φεβρουαρίου και ώρα 10.30 π.μ. τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα. Κατά τη συνάντηση αυτή, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα και με πλήρη κατανόηση εκ μέρους του Περιφερειάρχη για τις θέσεις του Δημάρχου, διατυπώθηκαν με σαφήνεια, αξιόπιστο και τεκμηριωμένο τρόπο όλα τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τον δήμο μας. Ο κ. Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε να εξετάσει, στο μέτρο των οικονομικών δυνατοτήτων, όσα από αυτά έχουν αμεσότερη προτεραιότητα και εξέφρασε την ευχή για συνεχή και γόνιμη συνεργασία επ’ ωφελεία των συνδημοτών μας. Ο Δήμαρχος τον ευχαρίστησε για την ουσιαστική του στήριξη και δήλωσε ότι η κοινή βούληση για εποικοδομητική συνεργασία θα βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων και στην ανάπτυξη της περιοχής.
Τέλος, ο Δήμαρχος έχει προγραμματίσει ανάλογη επίσκεψη στην αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, προκειμένου να την ενημερώσει για τα προβλήματα του δήμου μας.